![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
"Cel ce crede în Mine, precum a zis Scriptura: râuri de apă vie vor curge din pântecele lui. Iar aceasta a zis-o despre Duhul pe Care aveau să-L primească acei ce cred în El. Căci încă nu era (dat) Duhul, pentru că Iisus încă nu fusese preaslăvit. " Era nevoie ca cei ce au primit Duhul Sfant sa se boteze pentru ca, dupa cum ti-am zis mai sus, botezul in apa confirma public credinta persoanei respective in Hristos. Tu cum poti spune despre cineva ca e crestin? Citat:
"Cel ce crede în Mine, precum a zis Scriptura: râuri de apă vie vor curge din pântecele lui. Iar aceasta a zis-o despre Duhul pe Care aveau să-L primească acei ce cred în El. Căci încă nu era (dat) Duhul, pentru că Iisus încă nu fusese preaslăvit. " Citat:
Baia nasterii celei de-a doua este botezul Duhului Sfant. Eu nu te inteleg pe tine de ce asociezi apa cu botezul?Efectiv unde apare apa tu gata e vb de botez. Apa in Sf Scriptura simbolizeaza lucrarea Duhului Sfant. Ia sa te intreb ceva, presupunem ca ai tu dreptate, zi-mi si mie de ce majoritatea romanilor botezati traiesc in pacat?Conform cu afirmatia ta ar trebui sa fie nascuti din nou, din Duhul. Ori viata lor nu o arata. Cum explici acest lucru? Tu nu vezi ca realitatea curenta iti demoleaza teoria? Daca botezul cu apa e nastere din nou atunci de ce nu vedem nastere din nou la cei botezati ci vedem traire in pacat? Citat:
Putea f simplu Hristos sa spuna "ca cine nu se boteaza nu va putea intra in imparatia lui Dumnezeu". Dar nu spune asa. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|