Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2010, 14:44:12
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Pe care nu il detine nimeni in zilele noastre. Atrag atentia ca nu exista astazi vorbirea in limbi
Unii colegi de forum [ortodocsi ] nu ar fi de acord cu tine. Daca citesti topicul in urma vei afla despre ortodocsi care vorbesc in limbi, mireni si clerici. Nu mai spun ca ideea cum ca darul s-ar fi sfarsit nu e in nici un caz biblica si nu o puteti demonstra, mai ales ca acum inca exista 6500 limbi care nici macar nu au o traducere a Bibliei, nici atat sa se numeasca suficient evanghelizate. Ideea dupa care te ghidezi este: "daca eu nu am nu exista, mai ales ca asa am fost invatata"....mda...

Apropo, in ce calitate si cu ce autoritate "atragi atentia ca nu exista astazi vorbirea in limbi " ?

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
In legatura cu salutul la comanda, si datul mainii in adunare.
Acest gest de salut si de dat mana exprima bucuria vederii unei persoane , este facut spontan din propriile simtaminte. Atunci cand il faci la comanda si la intamplare, acum sa va salutati si se intorc si saluta pe x sau y care il vede poate pentru prima data, in stanga sau in dreapta lui, nu mai exprima nici bucurie nici nimic decat ipocrizie.
un grup de oameni condusi de altul sa faca gesturi false.
Si cine nu te lasa sa fii sincera cand dai mana si sa iubesti persoana respectiva? Nu fi falsa, iubeste sincer. Sau atunci cand ti s-a spus sa-i da mana iti venea mai bine sa-i dai un vant de sectar eretic ce e? Daca nu ai dragostea de a saluta pe cineva si a-l binecuvanta, ia de fa niste matanii de pocainta. Ajuta mai mult.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10