Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2010, 10:07:30
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Iertati-ma dar am aici un singur amendament. Oare cunoasteti cu adevarat calea pe care mergeti? Va intreb pentru ca nu stim azi ce va fi maine darmite capatul caii. Cati au mers pe calea dvs in acesti 2000 ani si cati au mers pe alta cale in tot cei 2000 ani? ma refer aici la adevarat mergatori pe cale.
Hristos este Calea, doamna.
Il cunosc pe El, macar ca mult mai putin decat ar trebui.

Dar stiu ca a venit in viata mea si a schimbat-o prin Duhul Sfant.
Stiu ca am fost orb spiritual si acuma vad.
Vad ca sunt pacatos, vad cam nevoie de harul si indurarea Lui.
Vad ca nu e nimic bun in mine, ca prin puterile mele nu pot ajunge nicaieri decat in iad.
Dar incerc prin rugaciune si citirea Cartii sa cunosc si sa implinesc Voia Lui.

Stiu si ce este la capatul Caii: mantuirea lui Hristos.
Nu stiu daca eu voi ajunge pana acolo, asta e drept.

Nu este calea mea. Este Calea Lui. Si pe ea au mers toti crestinii adevarati de 2000 de ani incoace.
Ma refer si eu tot la adevaratii mergatori.

Dar, nu va suparati, incercarile dumneavoatra de a ne convinge si pe mine si pe Doriana sa iesim dintr-o biserica pentru a trece in alta seamana foarte mult cu ceea ce fac Martorii lui Iehova cand merg de la usa la usa.

Nu ma intelegeti gresit: admir ravna dumneavoastra.
Toti crestinii adevarati vor face misiune.

Insa ce bine ar fi daca v-ati indrepta zelul misionar spre fratii dumneavoastra...
Ma refer la cei care sunt ortodocsi doar cu numele. Care doar s-au nascut si au fost botezati ortodox dar nu se roaga, nu citesc Sfanta Scriptura, n-au nici o treaba cu Dumnezeu si cu lucrurile sfinte. Nu calca prin biserici toata viata lor.

Va spun aceasta fara urma de acuzatie la adresa ortodoxiei. Stiu ca sunt o multime de astfel de oameni si in neoprotestantism.
Daca tot avem ravna misionara ce ar fi sa ne indreptam spre ei?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Muzica Patrie si Credinta Spiritualitatea ortodoxa 4 12.03.2017 00:12:54
Muzica elena20 Generalitati 20 09.12.2013 21:50:52
Muzica tudor2012 Muzica Bisericeasca 40 12.07.2011 19:51:20
muzica petrubarko Generalitati 3 23.12.2008 02:50:24