Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2010, 15:25:11
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Postarea mea cuprinde un citat din scrierile:
Pr. Prof. I. Constantinescu,
"Indrumator pastoral", Arhiepiscopia Bucurestilor, 1981, pag. 94-97
Deci daca desfaceti in acest fel cele spuse de cinstitul preot, aveti macar bunul simt sa va adresati personal dansului ci nu mie.
Îmi cer scuze, acest lucru n-a reieșit nici dintr-o trimitere, nici măcar din niște semne ale citării. Am crezut în naivitatea mea că era o postare laborioasă de-a dvs.

Citat:
In legatura cu traducerea ortodoxa asa zis voit falsificata. Nu vreau sa va spun decat doar atat:
deci e vorba de sabate . sabat vine de la cuvantul savato - σαβατω in greceste este sambata. Deci sa nu traducem cuvantul sambata ci sa lasam sabat ca apoi sa poata veni nus ce secta sa spuna ca e sabat ceremonial adica nus ce altceva, un fel de incalcitura sectara tipica.
Deoarece e tocmai sabat și trebuie să mă grăbesc la biserică, vă promit că vă răspund cu toată atenția la problema aceasta mai pe îndelete. Mulțumesc pentru înțelegere.

Citat:
asa ne stimulati pe noi bunii crestini sa citim si sa invatam si sa ne aplecam asupra celor Sfinte si mai mult sa nu uitam de bunul Dumnezeu , de Fiul Sau
Să vă audă Bunul Dumnezeu!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50