![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In alta ordine de idei mai intreb inca o data : despre ce judecasta este vorba si a cui ? Intelegi cumva ca as face o judecata incriminanta ? Eu am vorbit de multe ori pe forum despre ce inseamna ,,a iubi" ,,a ierta" si a ,,judeca" in sensul hristic ! Cind si cum se fac acestea, daca sunt necesare si ce implica ! Nu mai reiau deoarece este ampla demonstratia ! Dumneata sora vrei sa spui ca nu judeci ? Ca ierti intotdeauna ? Ca iubesti neconditionat ? Si daca nu esti asa , atunci de ce ti neaparat sa tragi si sa atragi atentia pozind in ,,mai buna" artunci cind nu prea este cazul , ca sa nu spun altfel ? La ce te referi exact atunci cind spui ca suntem intoleranti ? Te rog da un exemplu de toleranta hristica si meritorie aici pe thread ! Indica un nume ! Sau poate te gindesti ca tocmai aceea esti chiar dumneata si ca nu are cine sa te aprecieze ... ???!!!! Crezi dumneata ca esti capabila aici pe un loc limitat a suporta sau a participa la o critica mult mai profunda(spui ca fac una superficiala) ? desi , har Domnului, ca cei care au criticat au facut-o de la simplu la destul de amanuntit ! Ori probabil ai ceva doar cu mine personal si nu te intereseaza atunci altceva nimic . Pe mine nu ma deranjeaza asta dar ma surprinde ca ti-ai facut acum pe seara de lucru cu un alt lucru care nu merita ! Personal cred ca nu ai facut un lucru tocmai potrivit prin a-l gasi pe Adian P . prototipul aproapelui, care duce lipsa de dreptate si iubire . Nu ai vazut citi sustinatori are ...puzderie, adica toti care amesteca lucrul duhovnicesc cu cel desbracat de haina reala a duhului si adevarului ! Da, D.zeu ne va judeca dupa legea iubirii , adevarat ai spus ! dar pe satan si cei adepti ai sai dupa ce lege ii va judeca ? Sau are 2 legi dupa care judeca ? Sau vor fi iertati si diavolii si toti acolitii sai mai evidenti sau mai in travesti ? Ori poate esti si tu origenista (apocatastaza !) fara a prinde chiar de veste ? Am mai semnalat cu citeva postari mai inainte faptul ca mi se pare ridicola pozitia ta dar ai promis sa te retragi . Nu este treaba mea daca voiesti sa te retragi sau nu ! Dar este a mea treaba de a-ti raspunde uneori , atunci cind mi se pare ca prea ne diferim mult !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 13.11.2010 at 19:03:20. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|