![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Nu te cunosc si daca te-asi cunoaste acelasi pacat ar fi judecandu-te! Citat:
Este doar o simpla propunere, in definitiv de ce te deranjeaza atat de tare? Daca asi fi propus sa dansam in timp ce corul canta, la fel ca si in unele confesiuni, mai intelegeam!!!!!!!! Nu esti de acord, ok Iti respect parerea! Citat:
Citat:
Nu este subiectul acestui topic, doar atat pot sa-ti spun: cunosc un caz concret in care o mama fiind mai putin stiutoare in cele duhovnicesti, a ajuns, prin mila lui Dumnezeu, la un duhovnic pe care ea la simtit potrivit cu firea ei. Ei bine, facand ascultare atat cat putea ea, incet schimbandu-se in bine, a realizat ca odata cu schimbarile ei si copilul ei se schimba in mod miraculos. Nu spun ca nu au existat incercari si caderi, caci ispita este deja peste puterile parintilor, care constata uneori neputinciosi cum copii le aluneca prin degete.Ci vorbesc de atitudinea schimbata a copilului fata de aceste ispite. Daca in trecut le accepta si chiar intra in aproape orice bucluc, astazi le judeca si se fereste si mai mult de atat mai opreste si pe prietenii lui sa mai pacatuiasca. Si te intreb eu, cine a fost mama din acest caz? Citat:
La spusele mele: Grea vorba ai zis aici frate!!!! Miroase a ecumenism!!!!!!! Grija mare! Ofer aceasta explicatie: orice intentie buna si orice actiune care au legatura cu credinta noastra si care nu are acordul Bisericii Ortodoxe nu este buna. Mai departe, daca tu nu faci ascultare sau daca socotesti pe mai departe sa actionezi fara a intreba, oricat de justificata ti se pare atitudinea, eu dupa cunostiintele mele, se numeste ratacire. Daca, concomitent, mai are loc si schimbarea sinelui in Hristos, acela nu mai este cine crezi tu ca este!!! De aceia am si spus ca miroase a ecumenism si nicidecum nu am spus ca esti de partea ecumenismului. Eu una ma gandesc ca ai facut o alaturare cam nefericita a acestor lucruri. Sa sti ca eu am gresit pe acest topic, si am facut vreo doua gafe (nu intelege ca tu ai facut o gafa – eu am facut) fara sa realizez fie din graba, fie din neatentie, fie din nestiinta! Acuma ce sa fac? M-am rusinat si am dres situatia! Se intampla tuturor! Hai sa trecem peste asta... Iertare daca gresesc si iertare daca iti gresesc!!! Doamne ajuta! |
| Tags |
| atitudine, indiferenta |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Va rog haideti sa intindem iar mana | mara2008 | Umanitare | 0 | 17.12.2010 06:40:54 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 15:38:35 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
| Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2007 00:22:02 |
|
|