![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai spus si spun Biserica lui Hristos nici portile iadului nu-o va birui.
Daca descoperi cu gInd bun nu de ura sau sal judeci pe fratele tau grsselile lui si ratacirile lui nu cred ca este rau Insa sa nu dai cu parul In balta ca sa nu stropesti si pe alti care de abia asteapta sa te sfisie. Daca dupa legile lumesti dupa care ne ghidam tu cunosti ca unul fura si nul dai de gol la Militie atunci si tu esti partas cu el si judecat ca hot. Daca Il spui la militie esti turnator . Atunci eu ma Intreb cum este mai bine si ce trebuie sa fac ??????? R A S P UN S +++ +++ +++ +++ Daca ochiul tau te face sa gresesti sau vriun madular al tau scaotel sau leapadal de al tine ca este mai buine tie sa intri In rai orb sau ciung de o mIna sau un picior sau de urechii sa nu auzi prea multe . Intrebarea mea este caind stiu eu ca am dreptate sau cum o cunosc dreptatea mea '????? In vremea MIntuitorului preotii cei mai de sama care credeau ca asa nu se vor mInjii de SINGELE NEVINOVAT au cerurt Judecatorilor lunestii sal judece ei pe CEL care a fost singur far de vina , Dela facerea Lumi si pIna la EL si de la EL Incoace este tot sIngur. LucrInd pe ascuns si manipulInd Multimile ne pricepute si pline de greutati ca si astazi, Oare nu erau ei cei amestecati In politica Vremi de atunci ????? oare au Inselat ei pe Dumnezeu ???? Nu au Inselat Gloata ca si In zIlele Noastre care este manipulata foarte Subitl de Conducatori vremelnici In interese obscure si MescHine. O constatare usor de Inteles, Omul daca are avere multa si copii si multe din bunatatile acestei lumii tot nu este multumit el cauta dar nu stie ce cauta si totusi cauta altceva ce nu stie si nu cunoaste si nici nusi da silinta sa stie sa Inteleaga dece ??? pentru ca sunt ascunse de ochi multora si descoperite purncilor . Omul prin natura Lui Dumnezeiasca cauta mereu altceva cauta dumnezeirea de la care a cazut prin pacatul stramosesc cauta raiul , Insa nu cunoaste si nici nu vrea sa cunoasca ca Dumnezeu atIt de mult a iubit creatia Lui zidirea Miinilor Lui In-cIt a dat pe unicul sau fiu cel din treime sa fie jertfit pt. pacatul omeniri Intregi. Si pre cum a venit pacatul In lume printro femeie tot asa si Mintuirea omului a pregatito prin-tro alta femeie, preasfinta Maica si Nascatoare a Domului Hristos, care cunoscInd dragostea de mama pentru Fiul Ei cel judecat de aceia pe care Ii vindeca pIna mai ieri ,nu Inceteaza a se ruga pentru noi, Iar noi O batjocorim si o ne cinstim. Last edited by ioan_strainul; 18.12.2010 at 10:48:22. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Moșii de iarnă | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 5 | 26.02.2011 00:00:39 |
de ce sufera batranii ? | Mirela0110 | Generalitati | 12 | 11.02.2011 11:28:08 |
rugaciune ptu alungarea diavolilor... la miez de noapte | gheorghie | Rugaciuni | 6 | 28.07.2010 16:26:31 |
Bătrânii | dorinastoica14 | Generalitati | 27 | 11.09.2009 00:38:39 |
Hai sa facem copiii si batranii sa zambeasca iar | mara2008 | Generalitati | 3 | 23.11.2008 07:43:16 |
|