Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2010, 18:49:18
St Ocea St Ocea is offline
Banned

Data înregistrării: 27.12.2010
Locație: cica in Iasi
Religia: Ortodox
Implicit Asa XVIII

Citat:
În prealabil postat de alinnasser2010 Vezi mesajul
Vai imi vine sa iti trag 2 sa iti vina mintea la cap..Omule esti pierdut da nu vreau sa judec..cine sunt eu sa judec ce dovezi vrei tu ca sa crezi in Dumnezeu ? Ai auzit de Sf. Alexandru se Svir ? Sfantul a carui sange nu s-a cuagulat si inca circula prin vene?Ai auzit de moaste izovoratoare de mir ? De icoane ce plang cu lacrimi de mir ? Ce alte dovezi vrei decat dovada suprema ca Hristos a inviat !? Nebunule, nu fi ca Toma cel necredincios asta este daca esti ateu nu poti veni aici ca un eretic, pagan si sa zdrobesti credinta altora.Tot ce iti spun este ca nu faci ce trebuie si vei afla dupa .

P.S: Ti-am dat un exemplu, nu mi-a venit altceva in minte nu am asemanat un om cu Dumnezeu !
Nu n-am citit acele basme.(primele doua) Am auzit de acele basme.(ultimile).

"Ce alte dovezi vrei decat dovada suprema ca Hristos a inviat !?"

Tu vezi ilogica acestei fraze? Nu stiam ca ai peste 2000 de ani, deci ai fost martor la acest eveniment?
Aaaa, nu? Apai , vorbeste gura fara tine.
Imi spui de ce din cei peste 40 de istorici, care au trait in zona ierusalimului, si in perioada lui "iisus", n-au facut nici cea mai mica insemnare despre viata lui iisus, sau cel putin minunile sale, vrei sa-ti spun eu de ce? pentru ca n-a existat atunci, n-a existt niciodata, a fost inventat dupa cateva secole, scris in mai multe evenghelii din care sinoadele ecumenice au ales 4 plauzibile pentru prostime, si nesocante.

tu ai auzit de evenghelia dupa iuda?

Deci tu vrei sa iau o dovada puternica ceva care are adevar doar in exterior, caci baza, interiorul, este nesigur.
Tipic unei persoane pupin-crestine.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O simpla intrebare... Sebastian.Seby Intrebari utilizatori 3 20.02.2011 22:31:50
O simpla intrebare ! nomansland Generalitati 14 19.07.2010 15:24:05
O simpla intrebare Alexandr_Bazil Generalitati 12 09.03.2007 10:26:59
O intrebare simpla catre administrator SCORPIUS Generalitati 5 06.12.2006 15:11:04