Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2011, 01:12:02
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:) Melissa si alyna ...Sper ca macar in parte v-am clarificat ceea ce am vrut sa spun si ce am invatat eu in teren ortodox si neortodox timp de multi ani!
Eu iti multumesc frumos ..Nu incetezi sa ma surprinzi Andrei..pozitiv desigur ..ai facut o prezentare a programului divin,totalmente pe gustul meu...Iar pilonii de sustinere prezenti in "pledoaria" ta, ar trebui sa dea de gandit tuturor :
  • Minciuna doare la propriu! Trebuie doar sa NE observam cu atentie NEDIVIZATA( cuvintul cheie)
Sa NE observam, in opozitie cu SA-I observbam pe altii!!! de acolo incepe TOTUL, de la AUTO-OBSERVARE

Observati dureri in plexul solar, tremur in muschi, in abdomen, in miini, prin gesturi, fiorii, ochi, nas, emotii pe care le simtiti cind diseminati minciuni sau le asimilati!
  • CHIAR SI INDIRECT, INTERPRETABIL CHIAR si creaza posibilitatea sa ne duca cu gindul la violenta, razboi, agresiune, ura, dispret, emotii negative de tot felul, reprezinta dovada CEA MAI CLARA ca acel pasaj NU a fost scris de un om superior(sfint, inspirat de Dumnezeu) deoarece in loc sa ne trezeasca ACEL PASAJ NE ADOARME!

Tot ce ne adoarme constiENTA( prin elementele de agresiune psihologica de mai sus) este scris de catre fiinte inferioare, care au o alta agenda decit salvarea sufletelor noastre!
  • Dumnezeu este inclus in programul scris de El ca fiind I ( Eu unul unic si de nedescris, de nedefinit)

…alte nivele de existenta care pe masura ce se indeparteaza de I(unul) capata forme din ce ince mai restrictive iar legile de guvernare ale cerurilor cresc in numar

• Cel mai trist este ca desi EXISTA SIGUR UN DUMNEZEU, El nu este ceea ce ne imaginam noi, ci este foarte departe de noi separat de aceste legi restrictive.
PS- acum ori nu vom fi intelesi,ori vom fi blamati,ori vom fi ignorati...ca de aplaudat,clar nu o sa ne aplaude nimeni..:-)

Last edited by Melissa; 12.01.2011 at 01:21:42.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poezie cu autor necunoscut mie arwein Arta bisericeasca in general 5 01.07.2016 07:03:05
cat de mare este puterea "raului"? fallen Generalitati 47 27.01.2012 17:40:57
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 14 26.01.2011 11:00:06
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 1 07.01.2011 15:27:11
Dumnezeu nu este cauza raului Paisie Aghioritul Teologie si Stiinta 2 05.03.2010 07:10:28