![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar cei din vest care la ora actuala sunt catolici. Iar in greaca la ortodox se spune "catolichi" Cat adevar... ps: toti atunci alcatuiau o singura Biserica, pe vremea aceea Biserica nu era scindata in EST (ORTODOXA) SI VEST (CATOLICA) de aceea am si spus Biserica... Last edited by bob2909; 09.02.2011 at 18:16:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ce cauta adventistii la topicul cu minuni, din moment ce ei nu au asa ceva? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar eu sunt mult mai ortodox decat tine de 1000 de ori . Hai sa discutam dogmatic daca faci fata... si nu mai face tu referire la ce sunt eu ca si credinta, ca e credinta mea in Iisus Hristos, si aceea este dreapta si foarte clara ... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici nu am zis ca as fi ortodox, ci ca vreau sa ajung si eu ortodox, nu doar din cuvinte. Toti neoprotestantii spun ca sunt ortodocsi, adica au credinta dreapta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Incalcati o dogma ortodoxa si anume : "Si intru Duhul Sfant ....... Care a grait prin prooroci..." Crezul. Deci Sfintii care se mai numesc si Teofori, sau Cristofori, ei sunt cei care au aparat credinta Ortodoxa de erezii, iar Sfanta Scriptura este Cuvantul lui Dumnezeu dat prin prooroci. Ce spune Biserica Ortodoxa ca in timpul sinoadelor ecumenice Sfintii Parinti se rugau la Dumnezeu si Duhul Sfant ii lumina si ii inspira in a combate ereziile... deci vezi ca contrazici dogma Ortodoxa Last edited by bob2909; 09.02.2011 at 23:39:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate stii ca BO nu recunoaste botezul la alte culte, ci doar in BO. |
|
|
|||
|
|||
|
Este interesant că în măsura în care "satan" înseamnă procurator pe ebraică, arată că Pronia ca "poliție" susține prin dovezi tocmai pe Satan, "avocatul condamnării" doastre de la judecata de apoi!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Proorocii sunt cei din Vechiul Testament, dinaintea venirii Mantuitorului. Ei profeteau chiar venirea Mantuirorului (dar si altele).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Noroc ca esti tu judecatorul , care sa spui cine cum are credinta , si daca e dreapta sau nu... Bine te las pe tine sa vorbesti eu plec de pe forum... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 13:22:21 |
| minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 10:25:11 |
| O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 12:23:12 |
| Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 13:25:12 |
| Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 13:14:18 |
|
|