![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru dvs., sabatul e mai important decat invierea, se vede clar din tot ce postati. Pentru dvs., invierea lui Hristos e ceva de domeniul trecutului; de aceea treceti peste aceasta inviere ca peste ziarul cu stirile de luna trecuta. Sau din mileniul trecut. Pentru altii, invierea lui Hristos e de domeniul permanentzei, al actualitatii. Si de aceea ei pun duminica invierii lui Hristos mai presus decat sabatul poruncit prin Moise. Un regulament pooate fi modificat de cel care l-a facut ? Poate. Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat. A scris cu degetul pe piatra despre ziua odihnei ? A scris. Apoi acele pietre au disparut. Ziua odihnei poate fi oricand vrea Dumnezeu. Hristos a inviat duminica, asa ca pentru unii a vrut Dumnezeu ca duminica sa fie ziua odihnei. Pentru altii: mozaici, adventisti si iehovisti (si or mai fi si altii), Dumnezeu vrea ca ziua de odihna sa fie sambata. Prea multa cearta pentru cum interpretam o carte despre care unii cred ca este cuvantul lui Dumnezeu adresat oamenilor, si sunt argumente pentru asta, dar numai in interiorul crestinismului, iar altii cred ca e o carte facuta de oameni pentru ca sa poata domina si conduce alti oameni (masele...), si au argumente pentru asta, din afara crestinismului... Daca pentru dvs. sabatul e mai presus de Hristos, care e mai mare decat sabatul, asta este. "Jedem das seine". Nu stiu cum fac fata adventistii in discutiile cu ateii, mai ales cu unul ca userul "mirciulica"... |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 17:00:01 |
| Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 17:24:33 |
| Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 10:14:12 |
| Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 18:49:12 |
| Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 13:56:11 |
|
|