Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2011, 12:35:42
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Ați spus că nu găsim din alte surse (afară de cele adventiste) că s-au transmis povestirile de început ale lumii (din care Creația și odihna lui Dumnezeu în sabat face parte). V-am demonstrat că existe aceste surse. Și v-am dat și o sursă arheologică clară. Dvs. veniți doar cu povești.
Sa nu-mi spuneti ca va referiti iar la sursele babiloniene si accadiene, desi v-am arata negru pe alb care e adevarul, ca ei nu tineau saptamana. Si tot eu vin cu povesti! S-a inversat inversul.
Citat:
Iarăși vorbiți doar ca să vă aflați în treabă... când am spus că ne mântuim prin ținerea sabatului?
Nu stiu daca dvs. ati spus, dar cultul adventist sustine ca fara respectarea acelei porunci nu prea te poti mantui. Pentru ca trebue sa el respecti pe toate, nu? Nu poti sa le respecti pe noua, dar pe cea cu sa nu ucizi sa n-o respecti.
Citat:
Căutați noduri în papură degeaba! Nici nu este papură aici, sunt doar paie și bârne
Nu am nicio vina daca adventistii sunt fixisti si tin la ziua de sambata ca asteapta si asfintitul ca sa nu calculeze cumva vreo ora in plus sau minus.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Saptamana Patimilor admin Sfintele Pasti - Invierea Domnului 71 04.05.2013 16:00:01
Prima Duminica dupa Pasti? georgeval Diverse Sarbatori 4 09.05.2011 16:24:33
Saptamana branzei florinrusu Nunta 5 20.02.2009 09:14:12
Prima ninsoare!... silverstar Generalitati 9 24.11.2008 17:49:12
Saptamana Patimilor iosif Din Noul Testament 21 23.04.2008 12:56:11