Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Ați spus că nu găsim din alte surse (afară de cele adventiste) că s-au transmis povestirile de început ale lumii (din care Creația și odihna lui Dumnezeu în sabat face parte). V-am demonstrat că existe aceste surse. Și v-am dat și o sursă arheologică clară. Dvs. veniți doar cu povești.
|
Sa nu-mi spuneti ca va referiti iar la sursele babiloniene si accadiene, desi v-am arata negru pe alb care e adevarul, ca ei nu tineau saptamana. Si tot eu vin cu povesti! S-a inversat inversul.
Citat:
Iarăși vorbiți doar ca să vă aflați în treabă... când am spus că ne mântuim prin ținerea sabatului?
|
Nu stiu daca dvs. ati spus, dar cultul adventist sustine ca fara respectarea acelei porunci nu prea te poti mantui. Pentru ca trebue sa el respecti pe toate, nu? Nu poti sa le respecti pe noua, dar pe cea cu sa nu ucizi sa n-o respecti.
Citat:
Căutați noduri în papură degeaba! Nici nu este papură aici, sunt doar paie și bârne
|
Nu am nicio vina daca adventistii sunt fixisti si tin la ziua de sambata ca asteapta si asfintitul ca sa nu calculeze cumva vreo ora in plus sau minus.