Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2011, 13:07:35
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Exista visele premonitorii....Sunt consacrata acestui crez , deoarece astfel sunt sigura ca Dumnezeu m-a ocrotit si ma ocroteste , prevenindu-ma...Voi da doua exemple : de cate ori ma visez fetita cu colac galben , singura, intr-o mare agitata...ma imbolnavesc...racesc, am pb cu gatul, etc(desi sunt extrem de grijulie)....apoi de cate ori visez ca trebuie sa trec un pod si el se naruie la un capat....teoretic ar trebui sa pierd ceva , sa nu-mi fie benefica o optiune....asa ca TOTDEAUNA cand visez asa ceva , aman o hotarare sau un drum pret de cel putin o zi sau doua...Am vorbit despre asta cu duhovnicul meu si mi-a spus ca Dumnezeu lucreaza in multe feluri...dar sa nu devin roaba interpretarii viselor...Si nu sunt!Deci ....cred ca exista vise prevestitoare...Inainte de atentatul din septembrie , sau inainte de marele cutremur din Turcia....am avut acelas vis...Trebuia sa ma intorc acasa de undeva , iar in jurul meu era totil culcat la pamant..Nu tu blocuri, nu tu strazi, nu tu copaci....iar eu ma intrebam cum si pe unde voi ajunge acasa....Dupa noaptea viselor le ziceam cunoscutilor ca undeva va fi "belea" mare....Si iaca-ta ca a si fost....Nu stiu cum se explica ACEST gen de vise, pt nu ma priveau personal....dar au fost nenumarate persoane care au visat cu si despre ele....Dumnezeu sa ne ierte de gresim!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VISE carmenutza05 Generalitati 32 01.06.2011 00:26:13
vise mita100 Generalitati 5 23.11.2009 18:02:49
vise silana Generalitati 9 04.08.2008 21:26:37