![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ce serviciu aveti? Banuiesc ca unul lejer daca puteti trai doar cu asa ceva si o sustineti cu atata tarie. Din pacate in Romania oamenii o duc putin mai greu...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am impresia ca aveti multe idei preconcepute, cand de fapt puteti incerca pe propria piele. Poate ca rezultatul e bun; poate nu. Nu sunt doi oameni la fel. Eu acum nu mai am munca grea si abia astepta sa incep iar. Imi amintesc cat de usor mergea rugaciunea cu acest mod de a ma alimenta. |
|
|
||||
|
||||
|
Se poate trai si cum spuneti dvs.,insa asa cum ati mai zis,depinde si de organism. Si eu as putea insa as slabi considerabil,si detest sa ma vad asa. Trebuie sa-i oferim corpului toti nutrientii de care are nevoie. Iar ierburile... sa fim seriosi,mancare de oameni bolnavi! In afara postului as tine-o numai in gratare!
|
![]() |
| Tags |
| ingrasare, mancare de post |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 14:34:53 |
| Marele meu pacat: Mancarea | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 47 | 14.04.2011 13:28:54 |
| Mancarea calugarilor | alexdu | Generalitati | 34 | 01.03.2011 15:06:37 |
| Rugaciune care se citeste in fiecare post | alina8023 | Intrebari utilizatori | 0 | 08.03.2010 02:03:53 |
| mancarea in post este rugaciunea.atentie | yulyan | Generalitati | 0 | 15.11.2007 16:54:23 |
|
|