În prealabil postat de luciand
Nu te supăra, am și eu câteva întrebări:
Sigur ești ortodoxă, sau, de fapt, nu știi prea bine?
Că dacă ai fi ortodoxă ai ști că nu există nici un sfânt cu numele pe care l-ai invocat. Mai mult, ai ști că sfinții ereticilor nu sunt, de fapt, sfinți! Și ai mai ști că ereticii nu-ți pot aduce pacea!
Pacea poate veni doar atunci când toți oamenii vor avea un singur Dumnezeu și o singură credință, cea marturisită de Crezul Sfinților Părinți de la Sinoadele Ecumenice de la Niceea și Constantinopol, fără adăugiri și fără omisiuni!
Toate bune și frumoase, dar depinde în numele cui? În numele cine știe cărui exaltat, din cine știe ce vreme, din cine știe ce cătun plin de eretici? Păi asta nu-i pace, ăsta-i război curat! Pacea de la diavol este război!
Ce-ați pățit frați ortodocși? Sau, de fapt...
Sau o fi vreo invazie de lupi în piei de oaie pe forumul ortodox?
Eee, păi dacă-i așa, atunci e bine! Că doar nu vin ei, lupii, unde toate-s pe placul lor! Ei nu vin unde totu-i căldicel, unde totul e numai lapte și miere, unde-i "iubire necondiționată" pentru toți și pentru toate, indiferent câte inepții se propovăduiesc! Ei vin doar acolo unde se mărturisește ortodoxia cea adevărată!
Așa că, aveți în minte cuvintele Mântuitorului: "înapoia mea satano, că tu nu cugeți cele ale lui Dumnezeu, ci cele ale oamenilor"!
|