Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2011, 15:06:01
asteptatorul asteptatorul is offline
Banned

Data înregistrării: 30.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Imi vine sa zambesc cand observ ca un protestant, aparut tarziu in istorie, ne spune cum stau lucrurile.
Nu conteaza ce spune protestantul. Conteaza ce a fagaduit Domnul Iisus.

Puteti vedea singur cum stau lucrurile. Vedeti in ce masura credinta dvs. se raporteaza la fagaduintele Mantuitorului.

Credeti ca, Mantuitorul se va intoarce, va fi o inviere a mortilor si atunci toti cei credinciosi vor fi impreuna cu Domnul? Sau credeti ca omul este nemuritor si nu mai este nevoie de revenirea Domnului Iisus si invierea mortilor?

Credeti in fagaduinta Domnului Iisus din Apocalipsa 22:12 ("Iata, EU vin curand si rasplata Mea este cu Mine sa dau fiecaruia dupa fapta lui")? Sau credeti ca unii au mers deja unde le-ar fi locul (hotarat de nu stiu cine)?
Vechi 02.06.2011, 15:28:00
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de asteptatorul Vezi mesajul
Nu conteaza ce spune protestantul. Conteaza ce a fagaduit Domnul Iisus.
Am inteles, dumneavoastra ati devenit una cu Hristos. Ne scuzati, noi suntem pacatosi, incapabili sa ne ridicam la masura desavarsirii pe care ati atins-o.

Repet, va respect, dar nu incercati sa faceti din erori, adevaruri revelate.
Vechi 02.06.2011, 21:31:55
asteptatorul asteptatorul is offline
Banned

Data înregistrării: 30.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Am inteles, dumneavoastra ati devenit una cu Hristos. Ne scuzati, noi suntem pacatosi, incapabili sa ne ridicam la masura desavarsirii pe care ati atins-o.
Unde dai si unde crapa. Vad ca dvs. si altii asemenea sunteti obsedati de persoana mea. Nu despre mine este vorba in propozitie, ci despre fagaduintele Domnului Iisus si modul cum va raportati la ele.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Coborarea la iad a Mantuitorului Gotcu Ioan Intrebari utilizatori 1 24.04.2011 21:18:46
Coborarea la iad a Mantuitorului zoridezi Din Noul Testament 37 08.04.2010 11:26:59
Coborârea la iad a Mântuitorului cristiboss56 Din Noul Testament 27 04.05.2009 19:47:10
PILDELE Mantuitorului catalinabalhui Din Noul Testament 4 18.02.2009 16:44:30