Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2011, 02:01:30
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Primatul vreunui episcop nu a existat niciodata pentru ca episcopii erau toti egali, dar de fapt exista un primat numai ca nu era ca cel papal ci era onorific, si de fapt chiar daca a fost acordat initial Romei dupa aceea a fost acordat si Constantinopolului, ba chiar si Antiohiei, dar de fapt el nu exista pentru ca episcopii sunt toti egali si ca atare sfintii au vorbit impotriva lui, dar de fapt sfantul care a vorbit impotriva celui ecumenic de la Constantinopol s-a inselat pentru ca nu a stiut ca era doar un titlu onorific dat de Imparat, dar de fapt niciodata nu a vorbit impotriva ci doar sursele catolice mint, dar de fapt catolicii sunt rauvoitori ca daca ar citi chiar si sursele catolice si-ar da seama ca se afla in eroare si s-ar face ortodocsi insa nu-i intereseaza adevarul daca nici macar sursele catolice nu le citesc, dar de fapt sursele lor mint pentru ca cele ortodoxe zic altceva, dar de fapt important nu este ca Evanghelia sa fie propovaduita pana la capatul pamantului, asta-i misionarism ieftin, ci importante sunt minunile, ortodoxebine-nteles ca doar restul sunt vraji diavolesti de care catolicii si-ar da seama ca doar si in teolog catolic a scris despre ele, dar ce sa-i faci, catolicii astia nu vor sa afle nicicum adevarul daca nici pe ai lor nu ii asculta iar daca le spunem aici despre catolicism suntem banati ca un alt user, asa ca singurul curajos ramas in apararea adevarului este Catalin.
Cam asa suna mesajele tale de pana acum.
Acuze, am uitat sa mentionez sursa: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=8723&page=119
Ce ati dorit sa spuneti aici? De ati repetat mesajele?
Vechi 16.06.2011, 08:06:41
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Ce ati dorit sa spuneti aici? De ati repetat mesajele?
Catalin2 mi-a dat un mesaj la care dumneavoastra i-ati raspuns. Ulterior el v-a repraosat ca mesajul nu va era adresat. Iar eu i-am raspuns cu cuvintele dumneavoastra pentru ca ati exprimat ceea ce gindeam si eu; se pare ca copy-paste nu este deloc o metoda buna de a transmite ceva...
Vechi 16.06.2011, 08:20:30
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Din faptul ca mi-a scris acelasi mesaj (la inceput fara sa dea si link-ul) si s-a mai intamplat de cateva ori sa-mi raspunda Adriana in locul nutucutu ma face sa ma gandesc ca s-ar putea ca Adriana3 si nutucutu sa fie aceeasi persoana. Adriana3, daca a avut nick-ul de care mentiona doctor_faustus, avea nick in timp ce il avea si pe cel cu Adriana3.
Vechi 16.06.2011, 09:04:42
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Din faptul ca mi-a scris acelasi mesaj (la inceput fara sa dea si link-ul) si s-a mai intamplat de cateva ori sa-mi raspunda Adriana in locul nutucutu ma face sa ma gandesc ca s-ar putea ca Adriana3 si nutucutu sa fie aceeasi persoana. Adriana3, daca a avut nick-ul de care mentiona doctor_faustus, avea nick in timp ce il avea si pe cel cu Adriana3.
Domnule Catalin, nu sinteti dumneavoastra expertul in a da citate si link-uri? M-am molipsit si eu, iar daca vad ca unii exprima ideile mele mai bine decit as face-o eu, repede: copy/paste. De unde si concluzia ca nu ar trebui sa abuzam de ceea ce spun si gindesc altii, ci trebuie sa gindim noi insine si sa ne spunem propriile ginduri. Iata ce tulburare am provacat cu un simplu copy-paste!

Referitor la faptul ca Adriana3 si nutucutu ar fi aceiasi persoana: lucrul asta imi arata cam care e puterea dumneavoastra de analiza. Daca ati ajuns la o concluzie gresita pentru un lucru asa banal, cum sa-mi imaginez ca sinteti bun atunci cind interpretati lucruri pe care multi teologi se straduiesc sa le descilceasca?

Last edited by nutucutu; 16.06.2011 at 09:11:18.
Vechi 16.06.2011, 10:02:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ma faci sa zambesc :)
Vechi 16.06.2011, 09:49:19
Banned

Implicit

Citat:
Catalin2 mi-a dat un mesaj la care dumneavoastra i-ati raspuns. Ulterior el v-a repraosat ca mesajul nu va era adresat. Iar eu i-am raspuns cu cuvintele dumneavoastra pentru ca ati exprimat ceea ce gindeam si eu; se pare ca copy-paste nu este deloc o metoda buna de a transmite ceva...
Ok, inteleg acum :)
Vechi 17.06.2011, 18:14:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
In asemenea caz se citeaza si numele autorului. Altfel vorbim despre furt intelectual. Nu e frumos, nutucutu.
Vechi 17.06.2011, 19:40:13
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
In asemenea caz se citeaza si numele autorului. Altfel vorbim despre furt intelectual. Nu e frumos, nutucutu.
am dat link-ul; ce-i drept, nu din primul moment, ca uitasem; scuze pentru confuziile create.
Vechi 17.06.2011, 21:13:34
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
am dat link-ul; ce-i drept, nu din primul moment, ca uitasem; scuze pentru confuziile create.
Iar din faptul ca Adriana imi raspunsese de 2-3 ori la mesajele adresate dvs. am presupus gresit ca ati fi aceeasi persoana (pentru ca Adriana mai avusese antecedente de acest fel). Scuze pentru confuzii.
Subiect închis

Tags
primatul papal, roma, vatican