![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai ca am vorbit destul, deja incep sa ma enervez si nu-mi face bine, sunt bolnav. Cearta-te si cu altii. Eventual cu oglinda.... |
|
|||
|
|||
![]()
Deci un pic de pauza poate-ti prinde bine ... te linistesti ... mai citesti si niste almanahe ... si te intorci cu cele mai noi teorii stiintifice ... sau ce ai inteles din ele ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti reamintesc ca te afli pe un forum crestinortodox, saiturile pentru atei si evolutionisti sunt in alta parte ... este posibil sa fii gresit adresa ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt ateu. Si daca nu ai observat, am pus intre ghilimele ortodcsii adevarati. Pentru ca exista si otodocsi adevarati ce nu-i jignesc pe altii, indiferent de prostiile pe care le spun unii ca mine pe forum, ci ii domolesc cu vorba buna.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai o atitudine aroganta si deranjanta.
|
|
|||
|
|||
![]()
neica_nimeni o fi vsovi undercover?
|
|
||||
|
||||
![]()
nu cred.
vsovivi e un domn. poate cineva sa spuna ca a fost jignit/a de el? |
|
||||
|
||||
![]()
vad ca a fost banat. ce bine :D
nu de alta, dar toata ziua abia m-am abtinut sa nu ii dau replica ce o merita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum am vazut si eu ca a fost banat, ma cam "manca" degetele si pe mine :D |
|
||||
|
||||
![]()
Nu e mai simplu cu un "report"?
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|