![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
V-am rugat pe amândoi să dați niște exemple din care se poate generaliza, nu experiențe (neplăcute probabil) personale.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce naiba vrei? Exemple din evul mediu unde ateii si agnosticii erau arsi pe rug? Avem si de-alea. Citat:
Daca o profesoara da mereu exemplu de pacatos un elev ateu, daca el e marginalizat de societate pentru ca e ateu, atunci E DISCRIMINARE! Sau ti se pare tipul de comportament normal ce trebuie adoptat cand ai de-aface cu un ateu?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca arunc cu exemple in tine ma simt ca si cum as arunca cu o bucata de parizer pe o un tanc. Efort irosit. Orice as zice tu "asta nu e discriminare" Daca maine basescu ar da o noua lege in care zice "ateii nu au voie sa se casatoreasca" tu tot "asta nu e discriminare ar zice" Tu nu esti interesat sa auzi raspunsuri. Tu esti interesat sa pui o intrebare dupa care sa bagi degetele in urechi si cand nimeni nu mai vorbeste sa zici "vezi? nimeni nu imi poate raspunde la intrebare!"
Corruption With Rage And Melancholy - Olivier Deriviere Last edited by informatorul; 22.07.2011 at 13:51:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu pot să te combat, plecând de la exemplul tău cu orele de religie, spunându-ți că la fetele mele la clasă (două colegii naționale diferite, doi profesori diferiți) nu sunt probleme cu discriminarea așa-zișilor atei. Deci, nu e discriminare. Și plec tot de la exemple personale, chiar mai multe decât ale tale. Nu dragul meu frate. Eu mă gândeam că-mi zici că în momentul când te duci la bancă să-ți faci un credit, nu-l poți obține dacă n-ai dovada achitării contribuției anuale la biserică, de ex. Sau dacă nu poți spune Crezul. Dar stați liniștiți amândoi: m-ați convis, în RO există discriminare bazată pe credință! Mai precis pe lipsa ei.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 22.07.2011 at 13:56:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Tu poti avea "adevarurile" tale Eu am dovezile Last edited by Asive_rationalul; 22.07.2011 at 14:00:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Ok, am înțeles.
Mulțumesc pentru lămuriri și scuze dacă am deranjat topicul!
|
|||
|
|||
![]()
evident ca exemplele date de tine arata a discriminare. insa mi se pare ca nu mai e ce-a fost... acum parca e mai mare mandria sa afirmi ca esti ateu, asta insemnand pt multi ca esti interesant, inteligent si superior plebei.
dar intr-adevar crestinii nu sunt toleranti. ia spune-i unui crestin ca "un Dumnezeu, dar trei persoane divine=Treime" nu are niciun sens, sa vezi ca nu mai sunt asa draguti.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce vrei mai mult decat sa iti zica cineva "nu fi prieten cu un ateu" reformulat iese "pentru ca esti ateu nu voi fi prieten cu tine" A straw man is a component of an argument and is an informal fallacy based on misrepresentation of an opponent's position. To "attack a straw man" is to create the illusion of having refuted a proposition by replacing it with a superficially similar yet unequivalent proposition (the "straw man"), and refuting it, without ever having actually refuted the original position. Voi crea si eu un straw man acuma. Conform wikipedia in polonia in timpul holocaustului au fost omorati 3 milioane de evrei. Un om care traia pe vremea aia si a avut 2, 3, 10 prieteni evrei care s-a intamplat sa nu fie omorati va putea spune "holocaust, prostie! eu am avut 10 prieteni evrei si nu au patit nimic" Deci dupa logica ta in holocaust nu au murit oameni pentru ca ala a avut exemplu concret de 10 oameni care nu au fost omorati.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am înțeles punctul tău (vostru) de vedere și vă cred, am mai spus-o. Cât despre holocaust și ce exerciții de logică ai mai folosit pe acolo, încearcă să nu mai gândești în logică binară.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 14.06.2010 23:15:49 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|