![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca e si neimportant. Dumnezeu a hotarat ca noi oamenii sa avem un trup si in vesnicie. Eu nu am nimic impotriva. Si nu comentez hotararea Lui. Citat:
- Daca tu ai intervievat cativa subiecti si daca „majoritatea” lor habar n-aveau de inviere sau de revenirea Domnului inseamna ca nici eu sau alti crestini nu credem in ea si nu o asteptam? Concluzia pe care ai tras-o in urma interviului este una falsa. Te informez: sunt multi crestini care, macar ca nu cred in moartea sufletului, cred totusi in inviere si revenirea Domnului. Am spus-o de cateva ori pe forum si o repet: - Cred in invierea mortilor si astept cu nadejde si bucurie venirea Domnului! Stii tu mai bine decat mine ce cred si ce nu? Deci, dupa cum vezi, credinta in invierea trupului si in revenirea Domnului nu sunt incompatibile. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 15:11:31 |
| Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 11:30:28 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| "Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 01:19:20 |
| "Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 16.02.2009 00:49:08 |
|
|