![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Biblie este scris insa despre invierea trupului. Un verset a fost dat de fratele Trice: Romani 8:11. Dar eu as vrea sa redau pasajul clasic despre inviere din 1 Corinteni 15:35 - 54. „Dar va zice cineva: „Cum învie morții? Și cu ce trup se vor întoarce?”Ce inteleg eu din acest pasaj? - Ca invierea mortilor este asa: trupul semanat in putrezire inviaza in neputrezire, semănat în ocară înviaza în slavă, semănat în neputință înviaza în putere. Se pare ca despre trup e vorba. Despre invierea trupului. Nu gasesc nici in acest pasaj si nici in altele despre invierea sufletului. Nici a duhului. Cand citesc despre inviere tot mereu o vad legata de trupul nostru muritor. De aceea cred ca, daca nu voi fi in viata la asteptata revenire a Domnului, trupul meu va fi inviat si transformat intr-un trup nemuritor, plin de slava si de putere. Sufletul meu se va imbraca cu acest trup si, impreuna cu toti cei rascumparati, il vom intampina pe Domnul, Aleluia! Nici vorba sa nu cred in inviere sau sa nu astept revenirea glorioasa a Domnului. Dimpotriva, impreuna cu Duhul si Mireasa, strig: „Vino Doamne Isuse! Maranata!” Pai, tu ce credeai? P.S. Asta este opinia mea: Invierea este a trupului. Dar hai sa presupunem ca ma insel si e ca tine: si duhul, sufletul si trupul mor. Pentru mine e OK, nu ma dezavantajeaza cu nimic. Ba, daca ma gandesc bine, s-ar putea chiar si sa ai dreptate in argumentele tale biblice. Ce mai, e clar: e ca tine. Hai sa ne pocaim si sa ne traim viata de crestini cum se cuvine pentru a fi cu Domnul la revenirea Sa! Last edited by penticostalul; 25.07.2011 at 14:58:37. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|