Citat:
În prealabil postat de maria32
da, mie imi place f mult gustul de soia. mananc snitele din soia, burgeri din soia si mai ales fac musaca sau tocanita din granule de soia si intr-adevar gustul seamana cu al carnii. Multa lume cand a mancat a crezut ca am folosit carne tocata la gatit.
|
Păi măcar ai ascultat de porunca ''să-l miluiești și să-l saturi pe cel sărac'' că se pare că dumneata gătești pentru mulți...
Eu am încercat dar nu mi-a plăcut soia... și dacă mă gândesc cu ce se umplu și azi toate mezelurile și toate parizelurile... mă ia cu bube la gură, le drege să fie bune la gust dar în tine vor crea ravagii... mă scutur cu înfrigurare daor când îmi vine în minte câte o amintire din timpurile sumbre când eram mare consumator de crenvurști și de parizel și de salam cu soia...
Acuma evit să privesc vre-o reclamă sau să intru în vre-un magazin ca să nu cumva să mă molipsesc fiindcă sunt foarte pofticios din fire... Dacă nu-s atent imediat mă trezesc mestecând ceva pe stradă... Pofta nu te-ntreabă de două ori... te fură și-ți dă până te saturi. Apoi ești al lui... al dracului, că după mâncăruri sățioase se cere vin sau bere și apoi o țigară și o cafeluță și gata, ai căzut din lac în puț, și puțul era secat și repede-l acoperă spânul și te bagă în munci... și nu mai ieși în grabă... că cine să se roage pentru tine și să fie și cu viață sfântă? Nu mai e nimeni. Toți s-au vândut... netrebnici s-au făcut până la Unul.