![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi vezi nici nu-ți pui problema că ar fi poate și datoria altora ca să gătească... dar să știi că vei răspunde dacă din greșală vei înjura sau vei fi mânioasă când gătești căci păcatele astea se depun în mâncarea pe care o faci și o servești... mai ales dacă nu te rogi Domnului spre iertare de greșeli și abea apoi să o servești cu drag și din toată inima... va fi deci și răspunderea ta... Probabil îți place să gătești... să le faci pe plac celor din preajma ta. Așa este porunca, ''duceți sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos''... iubirea curată. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa am invatat de la bunici si asa consider ca este bine sa facem. Cat despre faptul ca ar fi poate si datoria altora sa gateasca nu prea inteleg ce vrei sa zici, esti bun te rog sa-mi explici? ca nu as vrea sa interpretez gresit. Multumesc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar zic asta nu ca să te apuci să judeci și să cauți dreptatea ci să o lași în seama Domnului că nimeni nu va rămâne nepedepsit dacă va lua numele Domnului în deșert. Deci ai de grijă și cum faci desertul... ca nu cumva încet încet luxul să li se urce la cap. Zic și eu așa, dar nu după mine păcătosul hulpav trebuie să te iei... că doar ce știu eu altceva decât să dau lecții sau indicații prețioase ori să bag de vină și să lansez nemulțumirea în eter? Știți voi mult mai bine Calea decât scrântiții cei cu mintea înnodată și cu sufletul ca un ghemotoc de păr amestecat cu rășină, beți de sine. Cu plăcere... plăcerea Lui Dumnezeu. Last edited by vsovivi; 29.07.2011 at 14:04:27. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|