![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna ca dupa The listener Domnul Iisus a facut si lucruri inutile sau cel putin un lucru inutil de exemplu cand a ajutat pe apostoli sa prinda pesti... De unde trage (din ortodoxia lui inchipuita de el) ca acele lucruri de nefolos ar fi carnea? Mai baiete baga-ti mintile in cap cu ideea asta sectara! La ce sfant parinte ai intalnit aceasta idee ca in acest pasaj (TOATE IMI SUNT INGADUITE DAR NU TOATE DE FOLOS ) se face referire ca, carnea ar fi inutila?
Multumesc Maria si preotului care ti-a raspuns corect! In pielea acestui personaj pe nume The listener se poate gasi ori un adventist ori un ucenic indrumat gresit de cineva prea infumurat. Din prea multe postari si bagari de seama pentru acest personaj The Listener ,eu nu mai vad unde mi-a dat raspunsul osufranul. El spunea ca Iisus a facut must = vinul cel bun. Dar vinul cel bun e pus primul la masa si observam ca ameteste dupa care este pus vinul mai slab la masa. Deci vinul bun nu prea e must daca ameteste si e defapt vin! Last edited by Neaguu; 04.08.2011 at 14:11:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps REPET SUNT ORTODOX SI IMI pun CAPUL SI VIATA la batatie PENTRU ORTODOXIE fara sa clipesc .... asadar JUDECA-MA dar CU PROBE ... unde sunt? ![]() ![]() multa iubire ps si te mai las sa ma judeci iar apoi o sa iti spun o poveste ca sa pricepi ce spun eu .... multa iubire amice citatul e de la SFINTUL APOSTOL PAVEL .... upsss eu le am in cap mintile , tu ? ![]() multa iubire si ca sa iti raspund pe masura ca sa intelegi ....UNDE SCRIE DE LAPTE SI OUA IN BIBLIE ? versetele le astept ... ca daca tot esti asa de cunoscator cum pretinzi ia sa vedem .... si DE CE LE CONSUMI ? hmmmm multa iubire de asta invit oricind un preot ORTODOX ca sa discut DE FATA CU VOI , ca sa intelegeti ... ca fara vad ca nu si nu multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 14:30:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Luca 11 11. Și care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere pește, oare îi va da, în loc de pește, șarpe? 12. Sau dacă-i va cere un ou, îi va da scorpie? 13. Deci dacă voi, răi fiind, știți să dați fiilor voștri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El! Se cere analiză pe text din partea Ascultătorului de serviciu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11. Și care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere pește, oare îi va da, în loc de pește, șarpe? 12. Sau dacă-i va cere un ou, îi va da scorpie? 13. Deci dacă voi, răi fiind, știți să dați fiilor voștri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El! asadar esti in stare ACUM sa intelegi ce scrie ? sau sa iti fac mai marunt ? ![]() mujlta iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tu contrazici, practic toata ortodoxia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scuza-ma ca ti-am spus de 2 ori sa ii citesti toate mesajele lui Listener de pe acest forum ca sa te convingi ca NU a postat nici un mesaj anti-ortodox ci din contra, APARA ORTODOXIA! E clar ca oricum n-ai fi inteles nimic.. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai Melissa nu te mai baga in seama sau recunoaste ca esti acelasi personaj! Sa sti si tu ca nu poti fi ortodox daca de exemplu nu asculti o porunca bisericeasca (ortodoxa) ca asa vreei tu! De exemplu daca nu te duci la biserica ca asa crezi tu ca e mai bine !the_Listener nu poate fi ortodox adevarat daca vine cu ideea ca carnea este un aliment nefolositor! Nimeni in ortodoxie nu interzice carnea si nu spune ca carnea este un aliment nefolositor!
Te-am intrebat the_Listener de unde tragi tu concluzia ca carnea este un lucru de nefolos pentru om. p.s ma intreaba de oua si de lapte uitand ca biserica este adevarul si nu biblia interpretata dupa cum vrem noi. Tipic sectar! Last edited by Neaguu; 04.08.2011 at 14:33:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() 2. Este a ????cata???? oara cand imi spui asta??? Sper sa fie insa ultima, ca altfel iti fac report la admin pentru hartuire! 3. Nu-mi mai da mesaje pe privat, spune aici ce ai de spus. multa iubire ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|