![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar sa-l ascultam pe Cuviosul Pr. Arsenie vorbind despre milostenie: http://www.youtube.com/watch?v=aIDPHMt-Ozg http://www.youtube.com/watch?v=oEvkuks3Slc&NR=1 Last edited by Adriana98; 05.08.2011 at 00:22:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() multa iubire ps al doilea mi se pare super .. finalul e extraordinar ´´ nu ai ce ai . ci ai ce dai ´´ si ´´ nu dai ce dai ci dai ceea ce esti ´´ si ca sa il citez ´´ iti sta mintea in loc ce spune hristos ´´ cit de extraordinar e ce ai postat .... multumimmmmmmm multa iubire Last edited by the_Listener; 05.08.2011 at 00:33:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iubire întru Hristos! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate prind si altii curaj. Eu sunt indoielnic, recunosc. Dar cu ocazia asta am realizat si ca imi cam lipsesc cersetorii..nu prea m-am mai intalnit cu nici unul in ultima vreme.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps ce-ar fi sa incepi tu cu exemplu personal sa invatam de la tine .... deci asteptam continuarea .... ![]() ![]() multa iubire ps daca nu vrei in direct ca sa nu se stie poti sa imi spui pe pm ca promit ca nu spun la nimeni cum ajuti tu . dar verific ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 05.08.2011 at 03:10:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În privinta exemplului personal, nu cred ca eu as putea fi vreodata un exemplu de urmat, nici macar în privinta milosteniei. Citat:
atât pe credinciosi cât si pe necredinciosi, prin felul sau de a fi si de a vorbi, prin însasi viata sa. Dumnezeu sa-l rasplateasca pentru toate gândurile, cuvintele si faptele bune, stiute sau nestiute de el! HRISTOS A ÎNVIAT! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
corect ... subscriu .. ![]() multa iubre ADEVARAT A INVIAT ![]() multa iubiire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog,am nevoie de ajutor! | claudelina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 08.08.2011 22:12:30 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|