Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2011, 07:15:44
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Si eu zic ca e timpul de rugaciune, sa ne mai ierte Dumnezeu, sa mai amane criza si sa ne ajute sa mai micsoram pacatele.
Asta cu amânatul mi-a plăcut!
Nu amână nimeni nimic din păcate. E nevoie de o schimbare profundă de sistem și nu cred că Dumnezeu o să ne ajute în mod direct cu ceva. A... Că ne ajută eventual să ne mai vină mintea la cap, că mai pune o vorbă bună aici, una dincolo, da, sunt convins că o va face.
Dar așa cum pe Adam l-a lăsat de capul lui cu pomul cunoasterii binelui si răului, Dumnezeu ne va lăsa în mod cât se poate de personal să ne dăm cu capul de toți pereții închisorii pe care încet-încet, cu ajutor nemijlocit de la aghiută, ne-am construit-o cu entuziasm, seninătate și inconștiență.

Doamne ajută!
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 08:43:34
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Asta cu amânatul mi-a plăcut!
Nu amână nimeni nimic din păcate. E nevoie de o schimbare profundă de sistem și nu cred că Dumnezeu o să ne ajute în mod direct cu ceva. A... Că ne ajută eventual să ne mai vină mintea la cap, că mai pune o vorbă bună aici, una dincolo, da, sunt convins că o va face.
Dar așa cum pe Adam l-a lăsat de capul lui cu pomul cunoasterii binelui si răului, Dumnezeu ne va lăsa în mod cât se poate de personal să ne dăm cu capul de toți pereții închisorii pe care încet-încet, cu ajutor nemijlocit de la aghiută, ne-am construit-o cu entuziasm, seninătate și inconștiență.

Doamne ajută!

Doamne, ca bine zici....din pacate!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Monseniorul Ioan Robu despre criza economica andra_v Biserica Romano-Catolica 0 10.04.2012 10:43:47
Urgia justitiara , cele 3 zile de intuneric Mihai36 Din Vechiul Testament 7 22.07.2011 22:33:31
In acele zile-un necaz = urgia? Mihai36 Din Vechiul Testament 0 26.06.2011 11:29:22
Hristos si Criza economica andreicozia Generalitati 51 23.06.2010 16:01:44