![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu, o să vă răspundă el ce a vrut să exprime. Eu deocamdată mă opresc aici căci am găsit o deosebire atât de mare între versiunile Scripturii (la Filipeni 2,6), încât m-a pus în încurcătură. Și cred că pe dumneavoastră v-ar pune mai în încurcătură, căci versiunea ortodoxă e destul de contradictorie. Sau poate nu înțeleg eu bine ce înseamnă "știrbire". Oricum... nu mai am timp să mă ocup de problemă. S-ar putea ca aici să se găsească cheia...
Un week-end plăcut! |
|
||||
|
||||
![]()
Sa inteleg ca d-voastra nu puteti sa explicati doctrina AZS? Are sau nu Hristos doua firi dupa intrupare? Asta am intrebat: da sau nu? Daca raspunsul e "da", avem aceeasi conceptie, daca raspunsul e "nu" inseamna ca priviti pe Hristos intrupat in mod diferit de conceptia ortodoxa/catolica/protestanta. Inteleg ca e o intrebare incomoda :) Am divagat atat pe tema asta pentru ca s-a inteles ca raspunsul e "nu", fapt dedus si din doctrina fundamentala postata pe acel site (era o explicatie ambigua, lasa loc interpretarilor). Un weekend placut si pentru dmv.!
Last edited by ioanna; 19.08.2011 at 18:42:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În mod distinct, așa cum Scriptura prezintă pe Domnul Hristos, ca având o natură divină și o natură umană, fiecare dintre acestea nealterată în esența ei și nedezbrăcată de atributele și puterea ei morală, cu o egală distincție ele reprezintă pe Domnul Hristos ca o personalitate unică, nedivizată, în care aceste două naturi sunt în mod vital și inseparabil unite, astfel încât El în mod natural nu este și Dumnezeu și om, ci este Dumnezeu-Om. Încă o dată spun: nu mă întrebați cum e posibil așa ceva! Biblia spune că e o taină... deci nu pot face speculații pe această temă. Dacă vă răspund monofazic prin "da", sunt sigur că nu vă va satisface, dimpotrivă vă va deschide apetitul pentru o nouă controversă... Last edited by osutafaraunu; 19.08.2011 at 18:55:12. |
|
||||
|
||||
![]()
bun,in sfarsit ati explicat.
Citat:
Last edited by ioanna; 19.08.2011 at 19:03:07. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un cor mai putin obisnuit | Mihnea Dragomir | Craciunul - Nasterea Domnului | 32 | 05.12.2011 02:40:58 |
putin ajutor | Calin21 | Exorcismul | 8 | 05.06.2011 19:11:06 |
vorbiti-mi putin! | anaecaterina | Generalitati | 86 | 21.07.2010 10:13:39 |
of...:( putin ajutor... | Simona-Marilena | Generalitati | 7 | 18.11.2009 22:51:25 |
PUTIN-felicitari | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 12 | 27.12.2007 19:20:00 |
|