Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Mai rămâne să-mi pui o întrebare ("cum a fost posibil să cadă Lucifer?", AKA "cum a apărut păcatul într-un Univers perfect?") și am epuizat Tainele Universului [nedescoperite nouă oamenilor].
O dilemă pentru dl Neagu (fără legătură cu chestiunea de mai sus): Cum m-am trezit eu la ora 7 dacă nu știam de mine? Dormeam buștean!
Te umflă și pe tine râsul după cum i-ai sucit fraza...
Pentru sucitorii de cuvinte (ori doar virgule) oricum ar fi spus, tot sucit sună.
|
Domnule exact ce ti-am scris pe privat tu imi confirmi. Cand ti se pune o intrebare care nu ai invatat raspunsul la ea nu poti sa raspunzi! E o intrebare normala. Raspunsul ar fi ca ori Iisus s-a laudat nemeritat ori era viu cu sufletul dar mort cu trupul iar sufletul lui a inviat trupul mort. Cat despre fraza sucita spune tu ce a vrut sa zica (ce indoctrinat poti fi sau mai bine zis orb).Cat despre aceea promisiune nu putea sa zica mai simplu fara sa se lase loc la interpretari: "
Adevarat iti spun ca vei fi cu Mine in rai." Dar desigur tie iti place confuzia si rastalmacirea. Ce sens avea sa zica :astazi?Ce sens avea sa dea exemplu o legenda necrestina (parabola bogatului si Lazar) pentru a prezenta ceva. Si asta fara sa adauge ca iadul nu ar exista ! Apoi ti-am zis ca crestinii cred in majoritatea ca sufletul nu moare. Ideea asta e noua (a adventilor si iehovistilor) si confirma:
Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila
urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. Pai eu de ce ma duceam la seminarii despre apocalipsa? Ca sa vad viitorul ....