Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2011, 18:48:38
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Mai rămâne să-mi pui o întrebare ("cum a fost posibil să cadă Lucifer?", AKA "cum a apărut păcatul într-un Univers perfect?") și am epuizat Tainele Universului [nedescoperite nouă oamenilor].
O dilemă pentru dl Neagu (fără legătură cu chestiunea de mai sus): Cum m-am trezit eu la ora 7 dacă nu știam de mine? Dormeam buștean!

Te umflă și pe tine râsul după cum i-ai sucit fraza...

Pentru sucitorii de cuvinte (ori doar virgule) oricum ar fi spus, tot sucit sună.
Domnule exact ce ti-am scris pe privat tu imi confirmi. Cand ti se pune o intrebare care nu ai invatat raspunsul la ea nu poti sa raspunzi! E o intrebare normala. Raspunsul ar fi ca ori Iisus s-a laudat nemeritat ori era viu cu sufletul dar mort cu trupul iar sufletul lui a inviat trupul mort. Cat despre fraza sucita spune tu ce a vrut sa zica (ce indoctrinat poti fi sau mai bine zis orb).Cat despre aceea promisiune nu putea sa zica mai simplu fara sa se lase loc la interpretari: "Adevarat iti spun ca vei fi cu Mine in rai." Dar desigur tie iti place confuzia si rastalmacirea. Ce sens avea sa zica :astazi?Ce sens avea sa dea exemplu o legenda necrestina (parabola bogatului si Lazar) pentru a prezenta ceva. Si asta fara sa adauge ca iadul nu ar exista ! Apoi ti-am zis ca crestinii cred in majoritatea ca sufletul nu moare. Ideea asta e noua (a adventilor si iehovistilor) si confirma:
Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. Pai eu de ce ma duceam la seminarii despre apocalipsa? Ca sa vad viitorul ....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38