Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2011, 14:18:20
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Eu nu te-am judecat pe tine global, ca persoana,ci mai degraba am judecat gestul tradarii,asemanandu-l cu gestul lui Iuda !
Frate, nu cred că înțelegi ce înseamnă trădare. A stabili ordinea, a apăra dreptatea, moralitatea - pe forum sau în societate - înseamnă să-ți pese, să nu fii indiferent, să ai atitudine atunci când vezi răul manifestându-se lângă tine și afectându-i pe alții.

A sta pasiv, a fi indiferent atunci când vezi făcându-se o nedreptate - ăsta e păcat și e chiar trădare față de victimă, pe care ești dator să o aperi.

Dacă pe stradă vezi un act de violență ce faci? Te faci că nu vezi, ca să nu-l trădezi pe agresor, făcându-te complice cu el în felul ăsta? Sau suni la 112?
Ce spune cavalerul păzitor din tine că ești dator să faci?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22