![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel care l-a inlocuit pe Iuda era Matia. Matei era numit si Levi, fostul vames.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu ce se întâmplă azi pe forum, dar suntem amnezici rău de tot.
Și plecând Iisus de acolo, a văzut un om care ședea la vamă, cu numele Matei, și i-a zis acestuia: Vino după Mine. Și sculându-se, a mers după El. (Matei 9:9) Filip și Vartolomeu, Toma și Matei vameșul, Iacov al lui Alfeu și Levi ce se zice Tadeu; (Matei 10;3) Apostol 100%, chemat de Însuși Domnul!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Corect! "Și dacă Hristos n-a înviat, zadarnică este atunci propovăduirea noastră, zadarnică este și credința voastră." (1 Corinteni 15:14) Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prea inteleg raspunsul dvs. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S.: nu cred ca folosirea unor cuvinte grecesti pe ici pe colo fac o idee mai putin anacronica, sau oricum, mai sofisticata din punct de vedere religios, dar cum vrei. :D
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Foarte corect iar propunerea mi-se pare la fel de buna.Si eu va multumesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|