Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2011, 02:24:10
cz4000 cz4000 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vivi88 Vezi mesajul
Doamne fereste si apara de asemenea oameni; tie nu ti-e teama ca ai putea oricand fi banat pentru agresivitatea de care dai dovada? E parerea mea proprie si personala ca stiistii sunt oameni lipsiti de Harul Duhului Sfant si mai ales de SMERENIE. Daca tie iti place in ratacirea aia a lor bravo tie. eu am ascultat absolut tot ce era de ascultat de la ei si m-am si consultat cu duhovnicul meu care spune si el ca-s exagerati. daca tot tii atat de mult la traditie, dogme, canoane si credinta DOVEDESTE-NE. uimeste-ne dand dovada de intelepciune, modestie si rugandu-te pentru "bietii" de noi care nu vrem sa intelegem adevarul!! sa te aud odata spunand din toata inima "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi!!".
problema nu ar fi ca cei de pe vechi tin calendarul iulian, nicidecum, e vorba de NEASCULTARE, NESUPUNERE si mai ales MANDRIE. adu-ti aminte ca acesta a fost primul pacat din univers. si mai stii ceva? eu arat toleranta fata de stilisti, ca nu toti sunt la fel ca aia de la slatioara, adica dusi cu vaca, ci isi vad de treaba lor.
Uita si o tema de gindire pentru tine, studentule (pentru dupa ce-ti termini de consumat fierea): ce este mai agresiv cinismul sau prostia si nesimtirea?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatorie stil vechi Andrreea Nunta 289 06.09.2019 17:44:23
pentru o casatorie pe stil vechi doca Botezul 30 08.09.2012 19:29:55
biserica ortodoxa de stil vechi silviu.pintilie Secte si culte 6 12.11.2010 14:03:30
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
casatorie cu ortodox de stil vechi doca Nunta 1 31.01.2008 15:06:59