![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- Pentru barbati nu este o operatie atat de grea si cel in cauza se reface foarte repede. - Acest lucru schimba aspectul fizic ( ma refer atunci cand se vede dezbracat) si asta ii poate ridica numeroase semne de intrebare. - in Biserica Catolica foarte multa vreme barbatii au cantat muzica de opera. Pentru asta ei se supuneau de buna voie castrarii si ajungeau la performante vocale fiind capabili sa sustina o nota muzicala minute in sir fara intrerupere. Intr-adevar mutilarea sufleteasca pe care o produc ei ii poate afecta pe copilasi tot restul vietii. Cei care au copii si au fost vreodata macar in pericol de ajunge in astfel de situatie stiu ce inseamna acest lucru. |
|
|
||||
|
||||
|
Atunci pedifililor si violatorilor sa li se dea ca pedeapsa inchisoare pe viata, fara castrare chimica. Doamne ajuta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa si fratia ta: le-ai dat la pedepse, mai intai i-ai ciuntit, apoi i-ai iertat dar i-ai condamnat pe viata dar la sf mesajelor semnezi"Doamne ajuta".:)
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by stefan florin; 08.12.2011 at 21:47:45. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu te mai tulbura atat.Sa ne rugam sa nu treaca nimeni niciodata prin asa ceva, si sa ne vedem de oile noatre, de problemele noastre si sa ne agitam sa le gasim acelora rezolvare. Cred ca asta e prioritar. Nu soarta pedofililor si a cainilor comunitari
|
||||
|
||||
|
Citat:
PS-nepasarea si indiferenta este o crima doamna. Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 09.12.2011 at 00:20:33. |
|
|
||||
|
||||
|
Tocmai pt ca traim intr-o lume imprevizibila,nu trebuie sa le dam oamenilor fara de lege ocazia de a ataca sau de a fi"oamenii potriviti la locul potrivit".
-Sa rugam pe cineva sa ne insoteasca daca avem de facut un drum noaptea,chiar si pe o distanta scurta(cel mai bine ar fi sa chemam un taxi) -chiar daca pari necioplit,sa refuzi sa urci in lift cu persoane straine(verisoara mea a fost atacata in lift,din fericire a scapat doar cu o sperietura). -copile,adolescente,femei singure,neinsotite,fara transportatie proprie=multa decenta in alegerea imbracamintii,mai ales daca nu aveti un scop anume,un eveniment(de exemplu mersul la serviciu sau scoala extrem de provocator). -sa refuzi ocazia de a fi luat in masina unei persoane straine,nu conteaza pretextul. Spunand asta ma adresez acelor parinti care sunt cam absenti in educatia si grija pt soarta copiilor,nu-i intereseaza cum se imbraca si cand vin acasa. Daca ii permiti fiicei de 12 ani sa adopte o infatisare sexy,atunci ori esti cu ea de mana ori ii pui o alarma sau ii dai un bodyguard.Singura nu cred ca va face fata situatiilor! Bineinteles ca nu agreez agresorii ,doar ca nu vad bine soarta exhibitionistiilor care vor sa umble in chiloti pe strada cu pretentia de a fi invizibili.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Un crestin nu traieste in trecut sau in viitor, ci in prezent. Nu mi se pare normal sa-mi fac proiectii dintre cele mai morbide in viitor. E o strasnica isipta de la diavol. Si cu ce scop? Ca sa imi imaginez ce as face in situatia aia? Din putina experienta iti spun ca ceea ce ne planuim sa facem intr-o situatie data, nu indeplinim cand suntem in fata indeplinirii ei, de multe ori luand o atitudine spontana si imprevizibila. Exista multe forme de protest, nu doar sa faci zarva pe un forum. Imlpica-te real in viata comunitatii si incearca sa faci lucrurile sa se schimbe. Ca sti tu vorba multa....saracia omului.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parada homosexualilor la Brasov. De ce nu si parada pedofililor si a zoofililor? | Eugen7 | Homosexualitatea | 127 | 27.05.2011 04:57:33 |
|
|