Citat:
În prealabil postat de Annyta
Da, aici s-ar putea inscrie si pericolul/ pacatul de a nu inmulti talantii primiti, ori din zgarcenie, lipsa de iubire pentru semeni, ori pur si simplu din lene...
Referitor la meciuri pierdute/ castigate - nu stiu ce sa zic. Se poate sa-mi fi pierdut binisor din ambitie, in sensul ca nu mai simt neaparat dorinta de a castiga o lupta cu semenii... Aici depinde de la caz la caz... Poate sunt un caz fericit care nu are atatea framantari ref la ce are de facut in viata... Am citit la Parintele Cleopa ca una din caile de a ne pastra pacea inimii este sa cautam locul cel mai de jos. Nu zic ca sunt asa, dar am retinut sfatul acesta, m-a pus pe ganduri. Recunosc ca pentru mine conteaza f mult linistea, urasc stresul si incerc sa ma feresc (pericolul pt mine ar fi lenea)...
|
Draga mea, aici nu ma referam la o "lupta " cu semenii, Doamne fereste, ci la lupta cu boala, cu infractonalitatea, cu raul in general.
Si aici toata lumea zice "fa-te frate cu dracul pana treci puntea", dar eu personal cred ca acesta e singurul compromis pe care nu trebuie sa-l faci in ruptul capului.