Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2012, 19:09:57
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Draga mea, aici nu ma referam la o "lupta " cu semenii, Doamne fereste, ci la lupta cu boala, cu infractonalitatea, cu raul in general.
Si aici toata lumea zice "fa-te frate cu dracul pana treci puntea", dar eu personal cred ca acesta e singurul compromis pe care nu trebuie sa-l faci in ruptul capului.
Fara a fi egoista, eu incerc sa-mi vad de treburile mele care nu cuprind astfel de cauze "de anvergura"... nu sunt medic, profesor, politist, judecator etc. Nici macar mama :-(
Recunosc ca uneori ma simt prost, ca nu am capacitatea de analiza a ceea ce se intampla in societate, in politica, in lume. Nu imi place sa vorbesc despre ceea ce nu cunosc prin experienta personala, ceva in genul asta...
O lupta importanta ar fi aceea cu raul din noi, aici fiecare suntem chemati... Si ai dreptate, nici eu nu sunt de acord cu compromisul respectiv, constient asumat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Idei gresite cu privire la Crestinism ioanna Religia Islamica 8 21.03.2015 20:58:48
Citatul din Biblie care v-a marcat viata florina_drossu Despre Sfanta Scriptura 51 24.04.2014 20:33:38
Cum aflu care este voia lui Dumnezeu in viata mea? Marcel_Ionut Generalitati 21 20.09.2012 01:23:18
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49