Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2012, 11:59:02
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Desigur. Poruncile lui Dumnezeu pot fi înțelese în mod normal de orice om, aceasta în primul rând pentru că El a așezat prin Duhul Sfânt o instanță morală, glasul conștiinței în om:

",,Iată legămîntul pe care -l voi face cu ei după acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele în inimile lor, și le voi scrie în mintea lor``"(Evrei 10,16)

Am spus că pot fi înțelese în mod normal de orice om. De orice om normal.
exact asta am spus si eu, ca nu exista o porunca a Domnului Isus care sa nu poata fi inteleasa de orice om care este in toate facultatile mintale! insa se vede treaba ca "penticostalul" crede altfel, ca acele porunci neintelese pot fi scuzate, am impresia ca domnul acesta "iubeste" anumite pacate, pe care el le categoriseste ca fiind porunci ale Domnului neintelese de el cel putin!!!!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2012, 12:29:41
roxanapopa70 roxanapopa70 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2008
Smile 1 martie

pt toate confesiunile din partea mea si a rudelor mele(ortodoxe si catolice):
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA,PLINA DE REALIZARI SI MULTUMIRE SUFLETEASCA.CEL DE SUS SA VA LUMINEZE SI SA VA ARATE CALEA DREAPTA.PACEA SA FIE CU VOI!
Reply With Quote
Vechi 05.03.2012, 18:17:19
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Tu esti bolnav draga profet.
stimabile, nu dumneata ai spus :

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Calculez transportul lui, mesele pe care trebuie sa le serveasca, aranjez cazarea lui la unul dintre frati si tot ceea ce-i mai este necesar. Pe langa acestea consider normal sa-i ofer un bonus financiar pentru deplasarea lui. Omul si-a lasat familia, petrece o zi sau doua pe drum. 150-200 de lei mie mi s-ar parea rezonabil pentru o duminica petrecuta la noi.
Deci "pastorul" primeste bani de transport, masa gratuita, cazare gratuita (pana aici mi se pare normal, sunt cheltuieli firesti), DAAAAR....atentie si un "mic" bonus financiar de 200 RON (cam cat castiga un profesor debutant intr-o saptamana) !!! si asta in timp ce el (pastorul) este salariat al Statului Roman!!!!
din moment ce Statul roman ajuta Biserica Penticostala de la buget, salarizand pastorii, asta o data, a doua oara, fiecare membru penticostal plateste zeciuiala lunar si arunca cate ceva (sa nu se faca de ras) in cosul de colecte, de ce mai trebuie ca activitatea ce este retribuita deja in felul descris mai sus, sa fie platita??? de ce???

Art.230 – (1) Unitățile aparținând cultelor religioase recunoscute din România, precum și unitățile și instituțiile de învățământ teologic autorizate și acreditate potrivit legii,
aflate în subordinea acestora și neintegrate în învățământul de stat, primesc de la bugetul de stat și de la bugetele locale un sprijin sub formă de contribuții, care va asigura completarea drepturilor salariale neacoperite din fondurile proprii ale unităților de cult centrale și locale respective.

Pe langa ce le da Statul, pastorii penticostali isi completeaza "salariul" cu bani de la biserica, in mod oficial (ca fura ei din zeciuieli si colecte, asta e altceva) incat ajunge la 1300 ron pe luna, cum ne-a informat "penticostalul".
Alte culte neoprotestante nu iau deloc bani de la Statul roman pt pastorii lor, dar penticostalii iau, si iau la greu!!!

Domnule, nu se poate una ca asta! oi fi eu bolnav cum zici, dar nu sunt tampit! adica e chiar din cale afara! e strigator la Ceruri! e jaf ca in codru!!!

Si mata vrei sa vina oameni la biserica matale sa va dea atatia bani?

Subiectul topicului este "cea mai buna religie", pai oameni buni, in mod sigur nu religia Penticostala, care este o hotie generalizata !!! fugiti de penticostali ca astia sunt niste banditi ordinari!!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46