![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 04.03.2012 at 10:34:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Stefan.. Eu am nevoie doar de incurajari. Doamne ajuta ca am o diploma in statistica economica de management care mi-a ordonat creierul cat sa nu agreez asemena organizatii religioase manipulative si o educatie ortodoxa solida de la bunica mea. Imi pare rau pentru ca acest fapt ma afecteaza emotional deoarece sunt parintii mei, si ne afecteza linistea si bunastarea din familie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc inca odata. |
|
||||
|
||||
![]()
cu placere! Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi pot spune ca imi e teama sa chem prieteni iehovisti ai mamei pt studiu biblic..sau deschuiat mintile ..dupa ce recunosc am dat afara o gramada si am fost extrem de nesuferita cu ei cand veneau prin vizita...Pe deasupra am impresia ca mai poarta si ghinion. Oricum situatia actuala a familiei este extrem de critica, creeaza prea multe presiuni inutile, fata de mine personal, si nu ma asteptam sa reactioneze asa..Initial eu am crezut ca ai mei parinti sau tzacanit de batranete , ca sora mea e doar invidioasa, dar toate aceste intrigi sunt intretinute de parinti cu gandirea lor iehovista.De la o vreme si taicamiu a inceput sa umble pe la iehovisti..si nu mai ajung la un punct de intelegere cu el in notiuni de ordin social si economic. Imi poarta ghinion peste tot si a mai devenit si mandru. Spuneti si voi ce sa fac... eu nu vreau sa ajung iehovista.. dar imi vreau parintii inapoi! Cred ca trebuie sami caut duhovnic..altfel eu nu cred ca sunt in stare, ca pregatire religioasa si tarie spirituala, sa imi recuperez parintii... |
|
|||
|
|||
![]()
nu exista ghinion, este doar o superstitie.
nu cred ca este un pericol in acest sens, totul depinde de tine. |
|
|||
|
|||
![]()
odata am stat si eu de vb cu doi "martori" si am observat ca sint indoctrinati planificat impotriva unor versete clare care spun sa nu judecam cu partinire (legat de legamintul cu Levi (-Maleahi 2 1-10) si cel care ne cere sa ne iubim aproapele ca pe noi insine.
de multe ori invatam generozitatea din saracie si nu din bogatie traind pe pielea naostra mai intii necazul altora pina ne invatam lectia. asa si in cazul partinirii trebuie sa fim noi demonizati uneori ca sa nu mai demonizam din partinire pe altii chiar si cind nu e cazul. rugaciunea noastra catre Domnul este atit una catre o iubire si judecata nepartinitoare proprie cit si pentru cea a celorlalti. "cel ce duce in robie robit va fi , cel ce omoara cu sabia de sabie va muri" Dci cel ce partineste partinit va fi . am vazut si oameni cu o alta credinta decit cea a parintilor lor insa din iubire catre ei au adoptat un mod diplomatic de a vedea lucrurile -in sinea lor au continuat sa creada in ce credeau dar s-au prefacut ca impartasec aceeasi credinta cu ei , au mers la adunari si apoi dupa un timp mai din umbra mai din conducere contribuie cu mare atentie si delicatete la ajutorul acelora catre un mod de simtire si intelegere mai bun. pina la urma de ce ai fi iubit daca nu poti iubi pe altii , de ce ai fi salvat daca nu poti salva pe altii care nu se pot salva singuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am 55 de ani ,si o viata f,f, grea cu o fica cu handicap grav de 33 de ani .nu am dreptul ,si nici curajul sa judec pe nimeni ,.D-zeu trebuie sa ne iudece ,din ce religie facem parte fiecare ,o sa dea socoteala MINTUITORULUI ,ptr fapta sa .Dupa parerea mea martorii lui Iehova ,sunt si ei niste oameni care se daruiesc trup si suflet ,lui ISUS ,cei drept putin fanatici religiei lor ,dar nu sunt de condamnat ,cunosc personal familli intregi ,eu pers. ii admir ,sunt foarte uniti saritori ,sa se ajute intre ei ,ceeace la noi ortodoxi lipseste acest lucru. Imi pare rau sa va spun ca au fost singurii care atunci cind am fost la pamint cu morala ,cu sanatatea ,saraca fara bani ,si fara nici un strijin au sarit mai repede sa ma ajute in timp ce si fratii mei crestini ortodoxi nu au facut acest lucru.Nu am sa-mi schimb religia niciodata ,eu am fost botezata crestineste la sfinta biserica in religia mea ,dar un singur lucru pot sa va spun ca sunt mult mai fideli si mai constiinciosi fata de D-ZEU ca si multi dintre noi...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DE CE martorii lui Iehova nu sarbatoresc invierea LUI HRISTOS? | gavriil | Alte Religii | 20 | 05.03.2013 22:18:55 |
Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 21:09:21 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
|