Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.03.2012, 10:15:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Mai presus de Biserica Sa, El ne-a lăsat Duhul Sfânt:

"Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăța toate și vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu." (Ioan 14,26 - versiunea Sinodală)

Iar Acesta ne aduce aminte tot ce ne-a spus și învățat Hristos. Dacă o biserică are învățături ce nu concordă cu ce ne-a spus Hristos, cu ce găsim în Scriptură, tare mă tem că ea nu este "Biserica Sa" oricât ar pretinde acest lucru...
A lasat Duhul Sfant Bisericii, nu sectarilor aparuti de nicaieri secole mai tarziu si pretinzand o autoritate pe care nu o au, in baza faptului ca:

1. Stiu sa jongleze cu versete
2. Sunt destui si mai ignoranti decat ei, dispusi sa ia de bun afirmatiile lor cu pretentii "profetice"

Daca un sectar pretinde ca invatatura lui mincinoase se regaseste in Scriptura iar cea a Bisericii nu, poate fi luat in seama doar de cei care:

1. Sunt ignoranti fata de Scriptura - chiar cu ea deschisa in fatza
sau/si
2. Iubesc ratacirea si compania celor rataciti
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18