![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca se poate, incercati sa va aparati religia fara sa folositi minciuna. Si mai vedeti ca, din pricina ochelarilor confesionali ati facut o confuzie: prietenul domnisoarei ortodoxe NU e penticostal. Last edited by penticostalul; 15.03.2012 at 10:55:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca nu e minciuna ,pare a fi o marturie credibila. Am spus aceasta deoarece fata s-a declarat nemultumita de unele manifestari ale unor preoti ortodocsi . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum dumneavoastra va puteti eschiva cat vreti. O solutie mai buna ar fi sa va marturisiti pacatul. Oricum, la Judecata orice motivatie veti aduce minciunii, nu va va fi de folos. Last edited by penticostalul; 15.03.2012 at 12:17:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Ați notat asta undeva, s-o vedeți ceas de ceas?
|
|||
|
|||
![]()
E notata deja undeva. Intr-o Carte.
|
|
||||
|
||||
![]()
Lasă asta. S-o vezi matale mereu, să conștientizezi că sunteți în (să-i spun blând) neadevăr.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si incerc sa ma pocaiesc. Cartea insa spune adevarul tot mereu. Si pentru mine si pentru tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta sa fie pacatul meu la Judecata. Probabil ca voi ,sectantii , nu aveti nici macar un pacat.Ca dovada ,nu va spovediti. La Judecata Hristos va va spune : "Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea." |
|
|||
|
|||
![]()
Eu v-as sfatui doar sa o lasati mai usor cu minciunile legate de penticostali.
N-as incuraja atitudinea ușuratică legata de Judecata. Dar e problema dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
uite va spun eu un mare adevar, ce face un "frate" penticostal: stiind limba turca, i-a prostit pe fratii lui din cult sa-l trimita mare misionar in Turcia si acolo toata ziua buna ziua infuleca numai kepab-uri si shaorme pe banii "contribuabililor"!! trai neneaca pe spinarea prostilor ! e bine, nu, sa-ti umpli burdihanul cu specialitati orientale pt care nu muncesti tu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce ne pot invata alte religii? | andreicozia | Alte Religii | 86 | 27.01.2012 13:20:03 |
Simboluri religioase in marile religii | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 24.07.2011 17:03:45 |
alte religii | ralluka | Alte Religii | 5 | 26.02.2009 04:44:40 |
Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 18.02.2009 23:08:38 |
well , daca tot e despre alte religii | Nitro | Alte Religii | 7 | 14.06.2007 13:18:16 |
|