Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2012, 22:41:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Acum vreo citiva ani a fost un scandal pe tema asta cu un calugar de la Cernica.
Frumos obiectivism.
Un singur caz, de presa (care o condamnati) vi se pare foarte real.
Cateva mii, anchetate inclusiv procese, improbabile.

Citat:
Ca sa nu mai vorbim de calugarul care a crucificat o calugarita.
N-am auzit. Probabil in capul dvs. domneste confuzia.
N-ar fi prima data.

Citat:
Nu i-am vazut pe ortodocsi iesind cu topoare si coase la lupta impotriva acestui lucru pe care nu m-am grabit sa-l denumesc "fenomen".
Serios? Chiar presupunand ca este un caz real, vorbim de un singur caz.
Dvs. aveti mii.
Simtiti diferenta?
Daca nu, va recomand sa repetati matematica claselor primare.

Citat:
Dar cred ca ar trebui sa iau exemplul dumneavoastra si sa ma inspaimant si eu de ignoranta ortodocsilor vis a vis de propriile probleme.
Ipocrizie?

Citat:
PS Cam care ar fi fost dimensiunea framintarilor in rindul ortodocsilor daca papa ar fi avut un copil?
Papa a fost hitlerist.
A avea un copil nu mi se pare atat de grav.

Citat:
Iata ca patriarhul Romaniei are un copil si vad ca ortodocsii privesc problema cu multa detasare si chiar intelegere.
Serios? Iar v-ati facut frate cu dracul (presa) ca sa treceti lacul cu pedofilia catolica?

Citat:
As putea spune la fel si despre dumneavoastra. Ati ajuns la concluzia care va convine, doar aveti o educatie ortodoxa nu?
Sigur ca puteti spune ce va convine, conexiunea cu realitatea nu o resimtiti ca pe o obligatie se pare.

Citat:
Ce sa recunosc? Ca preotii catolici sint si ei pacatosi? Bineinteles ca recunosc asta.
Citat:
Ca fenomenul e atit de mare cum il prezentati dumneavoastra? Bineinteles ca nu voi crede.
Ceilalti 2 tovarasi catolici de forum se pare, ca intr-un tarziu si indirect, l-au recunoscut la adevaratele proportii.

Nu direct, nu fara "carrr" si "marr" ca dvs. in dulcele spirit al obiectivitatii care incep sa cred ca nu e doar un specific neoprotestat ci si catolic.

De la dvs. nu am pretentia neavand pregatirea lor (din mai multe puncte de vedere).

Citat:
Va exista un proces, OK, il voi urmari,voi vedea ce se va intimpla si voi trage propria concluzie.
De 50 ani incoace exista procese.
Cati ani aveti?
Se pare ca v-au scapat cam multe.

Citat:
Dar nu voi servi pe tava gogosile servite de unii si altii. Pe de alta parte, educatia mea catolica ma invata ca daca preotul meu va cadea, eu insami voi da socoteala pentru el, pentru ca nu m-am rugat indeajuns pentru el si pentru preoti buni si sfinti.
Pentru cel din parohie sau cei din toata lumea?
Vi s-au pus cam multe in carca, sunteti sigura ca scapati macar cu un purgatoriu?

Citat:
Asta e o fraza pe care o puteti spune si despre calugarii ortodocsi. Cine il are pe Dumnezeu cu el invinge lumea, nu numai niste ispite trupesti.
Daca veti veni cu cifre asemanatoare probabil ca da.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 17:03:42
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 00:19:29