Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2012, 10:16:23
sad story sad story is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2012
Implicit

Ce spuneti despre Lazar Gog, cel mai de seama lider penticostal din America? Vedeti cum amesteca Biblia cu mituri mayase si cu alte povesti de adormit copii? Cum incearca sa predice chestii senzationale, care sa atraga prostimea platitoare de zeciuieli? Nu-i este rusine? Daca spui „perspectiva profetica”, atunci inseamna ca esti profet si redai exact ce ti-a spus tie Domnul, si nu abureli citite cine stie pe unde! Numai asa, sa faci predica! Vedeti cum aduce date pagane, 21 decembrie 2012. Ce cauta astfel de informatii intr-un mediu care se vrea crestin?

Ascultati si va cruciti :
http://www.youtube.com/watch?v=z-MksgT49LU

tineti cont ca penticostalii din America urmaresc pe acest Lazar Gog cu sufletul la gura, si-i acorda credit ca unui profet inspirat! Cu ce prostii poate veni, cu chestii ieftine citite prin reviste de senzational! Cum poti aduce ca proba traditii si profetii pagane?

Nu poti sa-ti bazezi mesajul pe teorii incerte, pe carti apocrife si pe speculatii ieftine.

Lazar Gog acrediteaza ideea ca DUMNEZEU a descoperit diavolului viitorul si noi putem sa stim acest viitor prin cercetarea unor surse extra-crestine, oculte !
Vechi 11.06.2012, 10:47:15
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sad story Vezi mesajul
Ce spuneti despre Lazar Gog, cel mai de seama lider penticostal din America? Vedeti cum amesteca Biblia cu mituri mayase si cu alte povesti de adormit copii? Cum incearca sa predice chestii senzationale, care sa atraga prostimea platitoare de zeciuieli? Nu-i este rusine? Daca spui „perspectiva profetica”, atunci inseamna ca esti profet si redai exact ce ti-a spus tie Domnul, si nu abureli citite cine stie pe unde! Numai asa, sa faci predica! Vedeti cum aduce date pagane, 21 decembrie 2012. Ce cauta astfel de informatii intr-un mediu care se vrea crestin?

Ascultati si va cruciti :
http://www.youtube.com/watch?v=z-MksgT49LU

tineti cont ca penticostalii din America urmaresc pe acest Lazar Gog cu sufletul la gura, si-i acorda credit ca unui profet inspirat! Cu ce prostii poate veni, cu chestii ieftine citite prin reviste de senzational! Cum poti aduce ca proba traditii si profetii pagane?

Nu poti sa-ti bazezi mesajul pe teorii incerte, pe carti apocrife si pe speculatii ieftine.

Lazar Gog acrediteaza ideea ca DUMNEZEU a descoperit diavolului viitorul si noi putem sa stim acest viitor prin cercetarea unor surse extra-crestine, oculte !
Dumnezeu i-a dat omului ratiune, un atribut al chipului Sau in om. Deci omul are puterea de a discerne binele de rau, de alege raiul sau iadul. Daca acesti oameni se lasa pacaliti de buna voie si nesiliti de nimeni de acest "profet" e alegerea lor
Vechi 11.06.2012, 10:55:03
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Dumnezeu i-a dat omului ratiune, un atribut al chipului Sau in om. Deci omul are puterea de a discerne binele de rau, de alege raiul sau iadul. Daca acesti oameni se lasa pacaliti de buna voie si nesiliti de nimeni de acest "profet" e alegerea lor
din cate mi s-a spus, Lazar Gog e un fel de papa al penticostalilor romani din SUA.
Vechi 11.06.2012, 14:26:59
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sad story Vezi mesajul
din cate mi s-a spus, Lazar Gog e un fel de papa al penticostalilor romani din SUA.
Papa sau Patriarh, Lazar Gog este mai inainte de toate un om al lui Dumnezeu. Si vorbesc despre d-lui in deplina cunostinta de cauza.

Eram inca ortodox pe vremea cand ii ascultam predicile. Iar cand l-am intalnit in Romania, l-am infruntat crestineste: "Stiti, eu sunt ortodox..." si dai si zi... insa el, dupa ce m-a ascultat cuminte, mi-a zis doar atat: "Va recomand 1 Corinteni 13..."

Domnul sa il binecuvinteze pe fratele nostru!
Vechi 11.06.2012, 14:32:23
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Eram inca ortodox pe vremea cand ii ascultam predicile. Iar cand l-am intalnit in Romania, l-am infruntat crestineste: "Stiti, eu sunt ortodox..." si dai si zi... insa el, dupa ce m-a ascultat cuminte, mi-a zis doar atat: "Va recomand 1 Corinteni 13..."
Așa... Și ce-ai înțeles tu de acolo de te-a lovit așa pe nepusă masă apostazia?
Vechi 11.06.2012, 14:43:55
Senior Member

Implicit

Citat:
Papa sau Patriarh, Lazar Gog este mai inainte de toate un om al lui Dumnezeu. Si vorbesc despre d-lui in deplina cunostinta de cauza.

Domnul sa il binecuvinteze pe fratele nostru!
Exact ce am spus, predicatorii penticostali sunt idolatrizati, niciun credincios apartinand acestui cult nu mai cuteaza macar sa critice cele spuse de acesti predicatori...dar ce spun eu...nici nu se mai obosesc sa analizeze sub lumina Scripturilor si a bunului simt ceea ce ii invata acesti predicatori, inghit orice, pe nemestecate !

"Ucenicul" nu-si mai da seama de absolut nimic, este sub stare de hipnoza, deja nu este in stare sa-si dea seama cat de nociv este sa te hranesti de la izvoare oculte, din mituri pagane si credinte necrestine ! daca Lazar Gog, marele Lazar Gog spune ca in anul 2012 e posibil sa vina sfarsitul lumii, pe baza legendelor maya, crede si el, imediat, doar Lazar Gog a spus asta, nu??
Vechi 11.06.2012, 14:54:38
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

penticostalii se si imbraca toti la fel, parca-s trasi la indigo, nu este de mirare ca si gandesc cam in aceiasi parametri.
Vechi 11.06.2012, 14:56:08
ucenic ucenic is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Așa... Și ce-ai înțeles tu de acolo de te-a lovit așa pe nepusă masă apostazia?
Marturia mea ai citit-o, de ce sa o repet? A fost terfelita destul..
Vechi 11.06.2012, 14:58:42
ucenic ucenic is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
penticostalii se si imbraca toti la fel, parca-s trasi la indigo, nu este de mirare ca si gandesc cam in aceiasi parametri.
Aici ai dreptate, nu stiu daca toti dar as vrea sa fie asa cat mai multi...

Ce sa faci, porunca e porunca:

"Imbracati-va cu toata armura lui Dumnezeu, ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului.(Efes.6:11)
Vechi 11.06.2012, 14:59:21
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
Marturia mea ai citit-o, de ce sa o repet? A fost terfelita destul..
puteai sa mergi la acea biserica penticostala fara sa te botezi la ei, totusi tu te-ai (re)botezat !
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
Penticostalii si botezul Templier Knight Secte si culte 363 24.07.2013 17:36:08
Cum sa vorbim cu penticostalii ? IonutS Secte si culte 282 28.03.2012 20:48:00