![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și încă ceva....pietismul penticostal, ca orice pietism de orice orientare ar fi el, nu are nicio legătură cu Biserica primară. Citat:
Scripturile despre care îi amintește Pavel lui Timotei sunt Legea, Profeții și Psalmi, în conținutul cărora era proorocită Întruparea. Însuși Domnul arată ce înseamnă ”Scripturi” ”Și le-a zis: Acestea sunt cuvintele pe care le-am grăit către voi fiind încă împreună cu voi, că trebuie să se împlinească toate cele scrise despre Mine în Legea lui Moise, în prooroci și în psalmi. Atunci le-a deschis mintea ca să priceapă Scripturile.” (Luca 24:44,45). Cuvântul lui Dumnezeu este revelația în întregul ei, nu doar Biblia. În chiar textele profetice avem câteva exemple: ”Fost-a cuvântul Domnului către mine și mi-a zis: "Fiul omului, întoarce-îi fața spre Gog din țara lui Magog, regele lui Roș, al lui Meșec și al lui Tubal; proorocește împotriva lor...” (Iezechil 38:1,2) ”Domnul însă mi-a zis: "Proorocește asupra oaselor acestora și le spune: Oase uscate, ascultați cuvântul Domnului! Așa grăiește Domnul Dumnezeu oaselor acestora: Iată Eu voi face să intre în voi duh și veți învia” (Iezechil37:4,5) ”În zilele arhiereilor Anna și Caiafa, a fost cuvântul lui Dumnezeu către Ioan, fiul lui Zaharia, în pustie. ” (Luca 3:2) Sfânta Scriptură e un dar neprețuit pe care Dumnezeu l-a lăsat Bisericii Sale. Faptul că acest dar a fost jefuit în repetate rânduri de oameni mândri și proști din grămada de cioburi sectare neoprotestante, falsificându-i înțelesurile, este una dintre cele mai nenorocite tâlhării din istoria creștinismului. ”Aceasta știind mai dinainte că nici o proorocie a Scripturii nu se tâlcuiește după socotința fiecăruia; pentru că niciodată proorocia nu s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt.” (2Petru 1: 20:21)
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|