![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A se vedea userul "antiecumenism" - un model perfect al acestei atitudini. Patriarhul Daniel ? Un eretic, un ecumenist ! Duhovnicii ?! Hmmm... cam greu de găsit unul destul de ortodox pentru userul nostru. Sfinții care au scris împotriva ecumenismului ? Negreșelnici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dvs sunteti acum credincioasa pentru ca ati avut harul ca, la un moment dat, cineva sa va dea mura in gura, sa va spuna ca exista un Hristos care va mantuieste, o Biserica pe care nu ar trebui sa o parasiti si alte informatii de baza. Acum ati crescut mare si ati uitat, nu il mai intelegeti pe cel mic. Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Catolicii nu au tinut cont de asta si de aceea si acum cred in Filioque, cum marturiseste papa. |
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Sută la sută corect.
Citat:
Citat:
Atâta timp cât un ierarh al Bisericii nu a fost anatemizat, excomunicat, depus din treaptă sau cum mai vreți să-i ziceți, ascultarea de el este ascultare de Isus Cristos. Last edited by MihaiG; 11.06.2012 at 23:20:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu e luat din cotext se continua cu: "Infailibila este doar invatatura Bisericii, adevarul revelat."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eventual, puteți formula întrebarea așa: "Preafericite, vă rog să mă lămuriți, dar lăsând la o parte limbajul protocolar, fără să vă pese dacă se supără unii și alții: Este Papa Benedict al XVI-lea creștin sau nu ?" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar de la inceput, de la "Sola Scriptura " mandria isi face de cap. Fiecare np vrea sa gaseasca adevarul in paginile Bibliei, ceea ce presupune ca sant lucruri inca nedescoperite de altii si ca el le poate descoperi. Cei care au mai multa initiativa se despart de secta respectiva si infiinteaza alta unde isi predica propriile "descoperiri " si in acelasi timp ii invata pe ceilalti ca si ei pot "descoperi adevarul " in paginile Bibliei. Asta este mecanismul si vedem azi unde s-a ajuns. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca chiar si versete ca acesta... "Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna." (2Tim.3:16,17) ... inca nu-ti spun nimic... atunci Domnul sa aibe mila de tine. ... "Pocaiti-va si credeti in Evanghelie."" (Marc.1:15) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|