![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lamuriti-ma si pe mine va rog: este adevarat ca adventistii considera ca ei ar fi singurii care traiesc ca apostolii (au exemplu trairea apostolilor) asa cum vad scris despre ei aici?
Multumesc! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Venirea Sfantului Apostol Andrei , increstinatorul Dobrogei si al intregii Romanii. Citat:
Am vrut sa zic ca adventismul era strain de Romania pana in al doilea razboi mondial (cel putin in Dobrogea)...iar toti pastorii adventisti erau innebuniti sa atraga cat mai multi naivi.Imi povestea bunica mea ca in satul ei natal era un pastor care ,de fiecare data cand iesea afara , pe strada , striga ca "a venit vremea pocaintei" si ca "vine Domnu" , cu toate ca toti satenii din sat erau crestini ortodocsi - acel pastor nu tinea cont de asta si facea tot posibilul de a atrage oameni la secta lui. Asa cum am mai spus... Sfantul Ap. Andrei a increstinat populatia de pe teritoriul actualei Romanii... nu cred ca are rost sa mai continui cu Imperiul roman de apus / rasarit si toate cele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
În cazul acesta îmi retrag cuvintele și-mi cer scuze. |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil i-ai citit și tu cărțile (nu doar fragmentele postate pe internet) și i-ai studiat biografia, de ești atât de sigur pe tine. Ciudat...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie să credeți orice vorbă aruncată pe forum. Adventiștii au drept exemplu trăirea apostolilor (mai corect: viața lui Hristos), dar nu reușesc totdeauna să ducă și o viață conformă cu aceste standarde. Din nefericire nu toți sunt sfinți.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu adventismul, ci Hristos. Și nu pe pâine, ci în suflet.
Citat:
Ei bine, ați auzit-o acum cel puțin o dată... Pleosc! Cea mai veche comunitate adventistă din țară este tocmai în Dobrogea, la Viile Noi (CT), fondată la 1899. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dobrogea se afla pe teritoriul Romaniei (asta se invata in clasa a4a). Scythia minor = Dobrogea (asta se invata la istorie in clasa a8a). |
|
|||
|
|||
![]()
Asta face parte din metoda 2. Produsul nostru e minunat, al concurentei e prost. Metoda noastra e minunata, a concurentei e proasta. Si dumneavoastra sinteti intoxicat de marketingul practicat pastorii/sefii dumneavoastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Înțelegeți ce vreți, dar eu n-am spus și nici n-am sugerat asta.
Dobrogea nu se aflá pe teritoriul României (ah, diacriticele astea!) Cine a vorbit despre Scythia Minor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|