![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu știu că Domnul Iisus Hristos deși a fost fără de păcat a fost osândit, batjocorit, bătut și răstignit. Oare nu a primit El nedreaptatea? Și calea pe care a mers Mântuitorul, nu este pe calea pe care ar trebui să mergem și noi? ...atât cât ne este dat...
Last edited by ovidiu b.; 09.08.2012 at 19:35:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Adrianismul timpuriu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multa pace. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și ție îți doresc multă pace și Dumnezeu să ne lumineze pe toți! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce am inteles poate cel mai bine de aici este motivul pentru care primii crestini erau atat de rau tratati de pagani: pentru ca paganii erau idolatrii, nu vroiau sa lase pentru nimic in lume credintele lor idolatre si ca atare crestinii erau pentru ei ca un fel de amenintare pentru ca ii dovedeau in greseala. Cel care este cu constiinta curata nu rezista argumentelor atunci cand ele sunt adevarate. Idolatrii in schimb da, pentru ca iubesc mai mult convingerile lor proprii in ciuda oricarei evidente. Nu zic ca am vazut asta aici la nivelul la care exista la primii crestini, dar exista totusi o oarecare doza de idolatrie care nu se vrea dusa. Ok. in cazul asta, eu am inteles ceea ce era de inteles si ma retrag. Multa pace! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multa pace. |
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea să suferi nedreptatea nedrepății tale și nu nedreptatea dreptății tale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca pana si Parintele Arsenie Boca a ajuns sa fie tarat in mocirla vrajbei noastre atunci cu siguranta se intimpla ceva groaznic cu noi.Probabil ca satui sa ucidem ce a pus Dumnezeu in noi am trecut plini de ravna sa stingem si lumina recunostiintei ce ar trebui sa o avem in fata unui om al lui Dumnezeu.Este cutremurator,o evidenta a simptomelor decesului spiritual ce ne ajunge din urma,ca pana si memoria unui asemenea parinte este subiect de polemica si contestare.Sa ne ajute Dumnezeu pentru ca am inceput sa nu mai realizam ceea ce facem.Am terminat de luptat cu propriile patimi si caderi si ne-am pus pe curatat trairile parintelui Arsenie Boca.Inclin sa cred ca tot ce ni-se intimpla in tara asta,care pe zi ce trece pare decupata dintr-un film al absurdului grotesc,este o judecata a lui Dumnezeu pentru halul in care am ajuns.Polemica ce contorsioneaza spiritul(nu cea care-l ridica plina de mila,bandajand ranile si nu amputand satanic un membru ce poate fi vindecat),doar un mod al fiecaruia de a-si exterioriza proprii demoni,va castiga probabil si ultima farama de teren ramasa nesupusa colcaielii frustrarii individuale.Apoi sa incendiem si noi Roma cantand la harpa pt ca nebunu rade cu satisfactie in fata dementei finale.Este trist spre ce ne indreptam dar probabil ca trebuie sa vina si clipa cand vom culege roadele ratacirii noastre.Chiar cred ca o meritam.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 09.08.2012 at 21:07:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici parintilor banuesc ca nu le spuneai "parinti", din aceleasi considerente. Sau altele? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|