![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In urma cu vreo luna, a murit o cunostinta, domnul Vasile. Mi s-a parut extrem de interesant atitudinea fetitei cand a aflat de moartea omului: Ce bine ca a murit! de ce e bine, am intrebat mirata, deoarece afirmatia ei si dispozitia ei sufleteasca era in opozitie cu cea a baietilor, care ziceau : saracul domnul vasile...a murit... Pai acum are ocazia sa se intalneasca direct cu Domnul...sa il vada in fata, nu doar in icoane. ce sa mai zic....(e drept, e un pic mai mare, are aproape 6 ani.) O intrebare care m-a lasat fara replica a fost: Daca Domnul a zdrobit capul sarpelului, adica al diavolului de ce mai exista rau? de ce mai exista diavol? sau daca icoana e o fereastra spre cer, prin care il vedem pe Domnul, de ce e mereu trist?Oare mereu e suparat pe mine?
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Închisoarea copiilor | Florin-Ionut | Generalitati | 6 | 10.01.2013 13:50:29 |
| Pedepsirea Copiilor | OanceaHoratiu | Generalitati | 15 | 25.08.2012 02:46:45 |
| Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 12.12.2010 00:27:05 |
| Deruta in credinta si intrebarile - care este cauza? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 06.01.2010 20:32:40 |
|
|