![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu nu este rau daca vrea sa tamaduiasca ci este mincinos daca a spus ca o va face si apoi nu o mai face. Si de asemenea este mincinos daca nu ii iubeste pe toti oamenii dupa ce a spus ca o face si ca isi da si sangele Sau pentru asta. Dvs. insa vreti ca omul sa faca singur toate astea in conditiile in care Domnul a spus clar: fara El ii va fi imposibil. Si un papuas alege viata, si un musulman si multi altii, si nu-i vina lor ca nu s-au nascut in familie de crestini sau cu posibilitatea de a fi convertiti de acestia. Deci daca pentru asta sunt impiedicati sa se hristifice, cum puteti spune ca il osandeste constiinta? Chiar deloc, ca nu-i vina lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot nu am reținut, poți să ne dai clar niște surse autorizate ale Bisericii Ortodoxe, ceva din Sfânta Scriptură sau din Sfânta Tradiție care să afirme ceea ce pui tu în mod ilegitim pe seama Bisericii Ortodoxe?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i nimic daca nu ai retinut, intreaba-l pe Catalin ca stie el perfect sursele, inclusiv cele doua exceptii.
|
|
|||
|
|||
![]()
In Rai vor fi exact atat cati trebuie. In ambele locuri nu va fi problema de suprapopulare, e loc pentru toti. Asta pana la a doua venire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Catalin, intrebarea era legata de Iadul vesnic, de dupa a doua venire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acesta este unul din ele. Vrei sa fii manager (mai frumos spus)/ sa iti dai cu parerea sau sa sugerezi lui Dumnezeu o distributie mai echitabila? Stie Dumnezeu ce face. Sau faci vreun audit? Ideile tale fanteziste sunt pline de mandrie. Referitor la comentariile postate de tine "vad" ca nu vrei lupta cu patimile/cu "Cel rau" pentru a te apropia mereu de Adevar. Tu vrei pace intre Adevar si Intuneric, in loc sa respecti invatatura Mantuitorului tu vrei sa o amesteci cu erezii, ceea ce nu e posibil...crezi ca la asta te cheama Domnul? In numele pacii tale maine, poimaine ai sa incalci toate poruncile (ele presupun sacrificii, Mantuitorul a venit sa aduca sabie, razboi cu noi insine/cu lumea/cu diavolii)... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu mi-am spus doar parerea in primul paragraf. Nu voi citi posturile pentru ca nu am rabdare sa citesc dezbaterile pe un subiect care mi se pare de competenta superioara...nu de competenta noastra. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 02.06.2010 12:15:26 |
Mantuirea in lume | Nicolae | Calugarul | 21 | 18.06.2007 15:24:08 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
Mantuirea | vsm | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.11.2006 23:56:38 |
|