Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2012, 23:54:44
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
pai eu tot nu inteleg ceva. Cum (efectiv) trec aceste predispozitii asupra fatului? Adica la alcool si fumat(chiar si la nervi) inteleg, ca e vorba de substante care sunt in sange si nu ar trebui sa fie acolo, dar la fat cum e? E o legatura fizica sau una spirituala? Si nu, fatul nu absoarbe magic informatii din mediul inconjurator sau altceva, ca d-aia e in placenta.

E o situatie interesanta. Daca e o legatura biologica si vad niste studii care sa confirme, sunt complet de acord.

Daca e una spirituala(mai ales ca nu am vazut viziuni similare ale teologilor ortodocsi din strainatate), atunci este strict o opinie teologica a parintelui.
Intrebari de bun-simt ai spus. Raspuns logic la ele, neimpatimit de subiectivism....greu vei primi...
Reply With Quote
Vechi 26.10.2012, 10:16:36
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Intrebari de bun-simt ai spus. Raspuns logic la ele, neimpatimit de subiectivism....greu vei primi...
Ca dreptate multa tu ai. Eu ma tem, Master Yoda. :-)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 19:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 21:30:02