![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa nu schimbam subiectul topicului. Nu ma intereseaza propovaduirea si sugestiile tale. |
|
|||
|
|||
![]()
asta înseamnă că poate cunoști foarte bine Răul (dezbinătorul) dacă te poți pronunța cu atâta fermitate, cu toate că mesajele tale despre ce reprezintă libertatea și credința indică o oarecare tulburare! nu cred că trebuie să te simți acuzat de necredință, câtă vreme dorești să aflii Calea dreaptă (dacă l-ai simpatizat pe buda nu te judecă nimeni ci trebuie cu ajutorul rugăciunii să ajungi să distingi și să discerni între realitatea lumii cu toți idolii ei și realitatea vieții veșnice). Ești prea sensibil!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta. Pace si iubire. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
2. O data ce-l gasesti, te va face liber. Atat timp cat bajbaii dupa el, inca esti prizonier. Citat:
Citat:
"Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, și din cuvintele tale vei fi osândit.” (Mat. 12:36-37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De obicei, oamenii se serversc de cea de a doua, fiecare in conformitate cu aplecarile sale sufletesti. Citat:
Inselat raportat la cat poate un om atinge, filosofic vorbind sau inselat in raport cu Revelatia? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa stai tu linistit, eu mi-am gasit raspunsurile la majoritatea intrebarilor si nu am indoieli legate de ele. Dar nu ma bat cu pumnul in piept pe aici ca si tine spre exemplu, pentru ca nu ma intereseaza sa manipulez pe nimeni. Inca o data iti recomand sa nu mai tratezi de sus pe oamenii care vad lucrurile diferit de tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.oxigen2.net/2012/03/logos...ia-budismului/ Unii au redescoperit crestinismul studiindu-l pe Buda. Sunt niste paralele interesante in Buda si Isus! Last edited by UNNOOM; 20.11.2012 at 19:20:04. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
uite ce spune un sfant parinte ortodox: Starețul Nicon de la Optina: “Nimeni și nimic nu poate vătăma pe om, dacă nu se vatămă el însuși pe sine. Cel care nu se depărtează de păcat, chiar de i s-ar da mii de mijloace de mântuire, cu nimic nu i-ar folosi. Unul este răul în lume: păcatul. Iuda a căzut, cu toate că a fost permanent cu Mântuitorul; iar dreptul Lot s-a mântuit, cu toate că trăia în mijlocul Sodomei”. cu alte cuvinte, crestinul-ortodox care nu aplica in viata de zi cu zi invatatura si poruncile lui Dumnezeu, daca nu se spovedeste, impartaseste si nu face canon de indreptare, nu se mantuieste cat ar fi el de ortodox!! sa stii ca doar Sfanta Liturghie mai tine lumea ...vezi ce spune parintele Arsenie Boca despre Jertfa petrecuta in cadrul Liturghiei si ce importanta are Euharistia si-o sa intelegi DE CE toate celelalte "credinte" sunt inselari diavolesti!! si vad ca iarasi pomenesti de iubire!! hm.... cam seaca exprimarea cu pacea si iubirea! daca te vei uita putin peste Epistola Apostolului Pavel in care descrie atat de minunat ce este dragostea, vei fi mai prudent cu aruncarea cuvintelor! e o melodie (nu stiu a cui) "dragostea nu se explica, ea se simte"... posibil s-o stii! dar nu dragostea ca aprindere a simturilor, a navalirii sangelui, ci aceea fara de care oricata stiinta si credinta ai avea, nimic nu esti!! fara sa te consideri lezat in vreun fel de indrazneala mea iti trimit urmatorul link care iti va risipi indoiala privitoare la dreptatea lui Dumnezeu, fiindca sunt convinsa ca va avea asupra ta o influenta hotaratoare si-ti va schimba total conceptia despre religie! vei fi silit sa-ti analizezi credinta si standardele dupa care iti traiesti viata si nu vei putea ramane nemiscat in indiferenta citind aceasta carte: http://www.scribd.com/doc/10731998/D...sa-Lui-Cristos fie ca Hristos sa te lumineze cu Harul Sau!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? | bodale | Intrebari utilizatori | 2 | 09.03.2012 14:08:14 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 11:10:18 |
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 18:44:55 |
|