![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare. Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump. Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru. Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”. In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!! Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie! S-a votat cf. Legii 35/2008, Calin Popescu Tariceanu prim ministr; deci n-are niciun amestec Traian Basescu, PDL etc. Alternativa a fost Legea Ponta Antonescu votata in parlament la inceputul anului; Legea ponta Antonescu a fost declarata neconstitutionala de catre Cureta Constitutionala cu un vot zdrobitor: 9-0. Daca o țarină nu rodeste, poate fi din vina: semanatorului, a țarinei sau a semintelor. <<Ieșit-a semănătorul să semene sămânța sa. Și pe când semăna el, una a căzut lângă drum și a fost călcată în picioare și păsările cerului au mâncat-o. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut în mijlocul spinilor; și spinii, crescând împreună cu ea, au înăbușit-o. Și alta a căzut pe pământul cel bun și a crescut și a făcut rod însutit“. Pe acestea spunându-le, a strigat: „Cel ce are urechi de auzit, să audă!“ >>Luca 8, 5-8 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|