![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convinsa ca Andra_07 are inca multe de invatat despre viata - nu le stim noi pe toate, cei trecuti prin viata - dar depinde si in ce fel ii vorbeste cineva, ca ea sa vrea sa invete de la acea persoana. Dupa parerea mea, nu pe acest ton, care mie mi se pare de barfa, i se explica cuiva ceva:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Spre surprinderea mea in primul rand, eu bag de seama ca cel putin la noi la biserica vin o gramada de fete tinere si frumoase cat si de baieti tineri si frumosi care se si impartasesc, deci, in concluzie inseamna ca sunt cuminti (spre rusinea altora mai batrani si mai urati care nu au fost si nici nu sunt). Deci in concluzie fetele si baietii cuminti nu trebuie neaparat sa fie tocilari si nerozi, cu ochelari si cosuri, imbracati fara gust, cu matreata si nebarbieriti. Nu stiu daca nu cumva in aceasta privinta are vreo influenta si contributia parintelui care e si profesor la scoala generala si liceul din cartier, cine stie. Poate macar intr-o mica masura. Dansul spune ca se straduieste sa le convinga pe fete ca nu e bine sa isi inceapa viata sexuala prea devreme, dar acum cate l-or asculta???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din anumite exemple practice, inclin sa cred ca sunt destui care nu prea stiu cum functioneaza relatia pacat-spovedanie-impartasanie. Desigur, mi-as dori sa nu fie asa dar ..
|
|||
|
|||
![]()
Crezi tu ca parintele nu stie ce are la usa?
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu se spovedeste in aceeasi biserica unde slujeste parintele care ii impartaseste, nu.
Sau poate nu se spovedesc deloc..
|
|||
|
|||
![]()
Sa stii ca ne-a atras atentia in privinta asta, dar se referea mai ales la oameni mai in varsta, pe care sustinea dlui, chiar daca se spovedesc, de multe ori o fac "la foc automat" si nici nu isi permite sa ii intrebe prea multe detalii. Dar pe tineri nu prea cred eu ca-i lasa sa scape asa usor...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu sunt si ei niste mini-adulti, n-au drepturi, orgolii, etc.?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar o sa fiu "fata batrana" care sta cu parintii la 40 de ani, ce pacate sa mai am??? Chiar, soacra-mea mi-a zis ca i-a zis ei cineva ca femeile divortate nu se mai pot impartasi. Asa e? Nici chiar cand "ies la pensie"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ingaduiti sa ma bag si eu in discutie ? am citeva intrebari si voiesc sa ma pun la punct . De exemplu, credeti in Hristos ? Ca El este Dumnezeu ? Daca aveti placerea de a raspunde voi mai adauga si alte intrebari .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|